close
Hoteluri & Resorturi

Armani Hotel Dubai – un hotel ultra-luxos

Chiar daca in Dubai inca este valabila Sharia, legea straveche musulmana, care face imposibile unele tipuri de distractie (printre care si consumul de alcool, exceptie facand locurile care au permis special), Dubaiul este o destinatie de lux, in care opulenta pare a fi la ea acasa. Dovada stau sutele de hoteluri de lux (cu preturi pe masura), precum si magazinele dedicate clientilor cu bani. Unul dintre hotelurile de lux este Armani Hotel Dubai (credeati ca cei de la Armani se ocupa numai cu imbracaminte de lux sau cu parfuri din gama high-end?), care a fost amenajat in Burj Khalifa, cea mai mare cladire din lume.

Hotelul este destinatia perfecta pentru cei care vor sa se bucure de o luna de miere sau de o vacanta luxoasa, chiar daca e departe de idealismul cliseic la care multi viseaza. Este un hotel de lux, cu o eleganta specific italieneasca, dar care e gata sa ofere oricand cele mai bune conditii.

Unul dintre marele avantaje ale acestui hotel este privelistea spectaculoasa. Localizat intr-o zona de top a Dubaiului, cei care se cazeaza in acest hotel pot observa o buna parte din oras in toata splendoarea sa. Fix in fata la Burj Khalifa se afla o splendida fantana arteziana iluminata, ale carei ape pot fi dirijate in ritmul muzicii, de exemplu. E un spectacol fabulos, care cu greu mai poate fi replicat oriunde altundeva.

Armani-Hotel-Dubai-Hotel15
Armani-Hotel-Dubai-Hotel14
Armani-Hotel-Dubai-Hotel13
Armani-Hotel-Dubai-Hotel12
Armani-Hotel-Dubai-Hotel11
Armani-Hotel-Dubai-Hotel10
Armani-Hotel-Dubai-Hotel9
Armani-Hotel-Dubai-Hotel8
Armani-Hotel-Dubai-Hotel7
Armani-Hotel-Dubai-Hotel6
Armani-Hotel-Dubai-Hotel5
Armani-Hotel-Dubai-Hotel4
Armani-Hotel-Dubai-Hotel3
Armani-Hotel-Dubai-Hotel2
Armani-Hotel-Dubai-Hotel1
Armani-Hotel-Dubai-Hotel
Si da, fiind un hotel cu o reputatie buna, unele legi ale Sharia sunt trecute cu vederea, printre care si consumul de alcool, dar si aceea care spune ca niciun cuplu necasatorit nu poate dormi impreuna. Cu alte cuvinte, la Armani Dubai Hotel puteti avea parte de tot ceea ce se incadreaza in reteta unui concediu epic.

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.