close
Hoteluri & Resorturi

Banyan Tree Al Wadi – o mica parte de rai in deserturile arabe

In Al Wadi, in mijlocul deserturilor arabe, se afla Banyan Tree Al Wadi, un resort de lux cunoscut in toate Emiratele Arabe Unite si nu numai pentru luxul pe care il ofera clientilor. Resortul se afla intr-o oaza inconjurata de dune de nisip si, dupa cum veti vedea in pozele imediat urmatoare, ofera super conditii tuturor celor care ii calca pragul.

Banyan Tree Al Wadi 16

Banyan Tree Al Wadi 15

Banyan Tree Al Wadi 14

Banyan Tree Al Wadi 13

Banyan Tree Al Wadi 12

Banyan Tree Al Wadi 11

Banyan Tree Al Wadi 10

Banyan Tree Al Wadi 9

Banyan Tree Al Wadi 8

Banyan Tree Al Wadi 7

Banyan Tree Al Wadi 6

Banyan Tree Al Wadi 5

Banyan Tree Al Wadi 4

Banyan Tree Al Wadi 3

Banyan Tree Al Wadi 2

Banyan Tree Al Wadi
Cei ce calca pragul acestui resort pot uita de toate grijile si de toate problemele din viata de zi cu zi. Chiar daca in Al Wadi se aplica Sharia (legea musulmana traditionala), turistilor le este asigurata intimitatea. Astfel, departe de orice ochi curiosi, clientii acestui hotel se pot bucura de o vacanta luxoasa si relaxanta.

Decorul hotelului este modern, bineinteles, cu influente arabesti. Serviciile, in schimb, sunt profesionale, personalul hotelului fiind la fel de calificat ca cel din hotelurile de top ale lumii. Singurul lucru interzis in Banyan Tree Al Wadi, ca in mai tot emiratul de altfel, este alcoolul. Totusi, gama de bauturi locale/specifice, precum si cocktail-urile non-alcoolice vor satisface mai toate preferintele, barul fiind cunoscut tocmai pentru acest lucru.

Spre deosebire de alte hoteluri din UAE, Banyan Tree are si o locatie superba. Fiind in mijlocul unei oaze, turistii se pot racori oricand sau, de ce nu, pot face o plimbare in desertul inconjurator. Totusi, cei mai multi care calca pragul acestui hotel prefera sa stea la soare si sa se relaxeze sau sa beneficieze de serviciile SPA din pachetele de cazare.

Tags : arhitectura desert

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.