close

Nu stim preferintele voastre, insa noua cu siguranta ne-ar placea sa ne petrecem un concediu in cabana Montana Magica. De ce? Pentru ca e in mijlocul unei rezervatii naturale (mai exact in rezervatia Huilo Huilo din Chile), pentru ca e in Chile si pentru forma sa unica, de vulcan… cu apa.

montana magica

montana magica 2

montana magica 3

montana magica 4

montana magica 5

montana magica 6

montana magica 7

montana magica 8

montana magica 9

montana magica 10

montana magica 11

montana magica 12

montana magica 13

montana magica 14

montana magica 15
Cabana Montana Magica este complet acoperita de piatra iar peretii interiori sunt izolati complet impotriva umezelii. Apa tasneste frecvent prin varful cladirii, iar apoi se scurge pe peretii de piatra, de unde si necesitatea unei izolari anhidrice si termice.
Desi in planul initial al cabanei nu era acest lucru, gratie apei, a ploilor, pe pereti s-au format mici straturi de pamant din care a iesit verdeata, astfel intregul hotel e acum acoperit de un strat relativ gros de iarba si alte plante, lucru care ofera proiectului un aspect de vila de… hobbit.

In plus, cabana Montana are tot ceea ce ii trebuie unui hotel de 4 stele: 4 apartamente, 5 camere duble si 2 dormitoare duble pentru grupuri sau pentru familii numeroase. Accesul se face pe dinauntru cu ajutorul unei scari spiralate care urca pana aproape de varf, iar pe dinafara se poate intra in hotel numai pe un pod suspendat de lemn. In plus, hotelul are un bar bine aprovizionat, un centru spa, ba chiar si un teren de minigolf, iar in plus, ofera posibilitatea turistilor de a participa la excursiile in rezervatie.

Tags : Cabana Montana Magica

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.