close
Hoteluri & Resorturi

Cabana Tsala Treetop – sau cum arata hotelurile de lux in Africa de Sud

Tsala Treetop Lodge se afla in topul cabanelor de lux din Africa de Sud. Localizata in zona dintre Knysna si Plettenberg Bay, ea face parte dintr-un complex de gradini care par sa nu aiba nimic in comun cu saracia generala a continentului African. Cei care calca pragul acestei cabane de lux au parte de o priveliste superba, specifica padurilor indigene, precum si de conditii de cazare de lux.

Cabana are 6 apartamente si 10 camere single, iar ceea ce le face cu adevarat speciale e faptul ca multe dintre aceestea sunt localizate fix in varfurile copacilor. Ati mai vazut asa ceva? E putin greu de crezut ca un astfel de lux poate fi incorporat practic intr-un copac, insa daca aruncati o privire peste pozele de mai jos va veti convinge. La o adica, cat de des puteti face baie intr-o piscina in mijlocul padurii africane?
tsala 13 tsala 12 tsala 11 tsala 10 tsala 9 tsala 8
Marele avantaj al celor care ajung aici e faptul ca au parte de o intimitate absoluta. Mancarea e excelenta, ea fiind pregatita de bucatarii profesionisti ai cabanei, si include atat mancare specifica, cat si meniu international.
tsala 7 tsala 6 tsala 5 tsala 4 tsala 3 tsala 2 tsala
Nu toate apartamentele sau camerele sunt la suprafata copacilor. Unele dintre ele sunt pozitionate pe pamant, in timp ce unele dintre ele, chiar si dintre cele cu piscina, sunt ridicate un pic, sustinute de copaci, dupa cum se poate vedea in poza de mai sus.

Materialele din care e facuta aceasta cabana sunt piatra, lemnul si sticla, care sunt in ton cu natura inconjuratoare. Fiecare apartament si fiecare camera in parte sunt dotate luxos, intr-un mod care sa-i satisfaca pana si pe cei mai exigenti turisti.