close

Probabil stiti de AirBnB. Daca nu, e o platforma prin care se inchiriaza camere in regim hotelier direct de la proprietari, doar ca functioneaza la nivel mondial. In SUA este foarte populara, unii oameni reusind sa inregistreze sume de ordinul sutelor de mii de dolari in castiguri anuale.

Ei bine, astazi o sa va prezentam probabil cel mai ciudat hotel din lume: o telecabina transformata in camera de hotel, situata la cota 2700 de metri in Alpii Francezi, deasupra localitatii Courchevel din Franta. Bineinteles, nu se pune problema unei cazari pe termen lung datorita spatiului si al ansamblului in sine, majoritatea turistilor fiind mai degraba dornici de o experienta singulara, dar care sa fie iesita din comun.
capture

dPwFHyI

Zh5wlW9

wY8ypbw

oWnXMcY

oA04spU

1NZbBEM
Da, existasi toaleta si dus, dar ele sunt bine mascate, tocmai pentru nu altera in vreun fel ansamblul.

Din punctul nostru de vedere, una sau mai multe nopti petrecute aici ofera 2 mari avantaje:
1. este o experienta aproape incredibila, de neconceput cu cativa ani in urma si cu peisaje fantastice;
2. nu se pune problema de intimitate. Geamurile oricum sunt un pic fumurii, deci nu se pune aceasta problema.

Personal, nu m-ar preocupa foarte mult siguranta, ci balansul puternic din timpul vanturilor. In plus, telecabina trebuie sa fie foarte bine protejata termic, tocmai pentru a nu se pierde foarte multa caldura. Vorbim de un loc batut de vanturi reci de munte, in care temperatura e sub 0 grade de obicei. Totusi, tinand cont ca ansamblul a fost acceptat in AirBnB (ducand notiunea de Air in adevaratul sens al cuvantului), probabil toate aceste probleme au fost rezolvate.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.