close

Daca pana acum v-am prezentat numai resorturi din zone exotice, astazi o sa va prezentam ceva mai special, ceva mai apropiat de Romania, anume un resort din zona Tuscaniei (o comuna a regiunii italiene Lazio), Castel Monastero Tuscany Resort. Cei care au vizitat Tuscania stiu cat de frumoase sunt peisajele acestei zone si cat de linistita e regiunea; astfel, resortul este nimic altceva decat un loc ideal de deconectare, dedicat tuturor celor care vor sa fie de nederanjat pret de cateva zile.

Luxury-Castel-Monastero12 Luxury-Castel-Monastero11 Luxury-Castel-Monastero10 Luxury-Castel-Monastero9 Luxury-Castel-Monastero8 Luxury-Castel-Monastero6 Luxury-Castel-Monastero5 Luxury-Castel-Monastero4 Luxury-Castel-Monastero3 Luxury-Castel-Monastero2 Luxury-Castel-Monastero1 Luxury-Castel-Monastero Luxury-Castel-Monastero7

Patronat de catre cei de la Elenganzia Hotels&Spas sub brand-ul Castel Monastero, resortul a fost construit pe ruinele unei manastiri construite, tineti-va bine, in urma cu o mie si ceva de ani. Cuprinde 4 cladiri si 2 apartamente, iar clientii hotelului au chiar si optiunea sa cumpere un apartament sau o cladire. Fiecare astfel de proprietate are intre 400 si 1600 de metri patrati de verdeata si, in functie de dorintele potentialilor cumparatori, cladirile sunt construite astfel incat sa poata fi izolate si sa ofere intimitate totala.

Si da, dupa cum observati in pozele de mai sus, in ciuda faptului ca acoperisul si exteriorul cladirilor par saracacioase, pe dinauntru e cu totul si cu totul o alta poveste. Aspectul exterior a fost lasat voit astfel, tocmai pentru a se pastra aspectul pitoresc specific zonei. Sa nu uitam, vorbim de Italia rurala, nu de un centru turistic.

Pe dinauntru, in schimb, mobilierul folosit este unul vintage, din acelasi motiv ca mai sus, insa ofera confort sporit. In plus, daca veti arunca o privire in baie, veti vedea o baie amenajata modern, plina de obiecte din marmura, pentru ca turistii sa se poata bucura si de clipe de relaxare in cele mai bune conditii.