close
Hoteluri & Resorturi

Constance Moofushi, un resort spectaculos in Maldive

Constance Moofushi este un resort spectaculos in Maldive, poate un loc pe care il stiti deja din pozele care circula des in jurul acestui subiect. Chiar daca ele par adesea ca au trecut prin Photoshop, pozele sunt cat se poate de reale, dovezi stand marturiile celor care au vizitat acest loc paradisiac.

Resortul despre care vorbim astazi intra in categoria hotelurilor de 5 stele si, chiar daca nu este un loc tocmai exclusivist (tinand cont ca are 110 vile), insa care compenseaza prin peisajele fabuloase si prin serviciile aproape divine pe care le ofera.

Din cele 110 vile, majoritatea sunt construite pe stabilopozi, deasupra apei, astfel ca cei care ajung aici au posibilitatea sa intre in apa direct de pe terasa. Sigur, exista si vile construite pe insula, insa ele sunt folosite mai degraba pentru ofertele de last minute, cei mai multi turisti preferand vilele de deasupra apei.
5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-17

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-16

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-14

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-13

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-12

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-11

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-10

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-9

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-8

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-7

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-6

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-5

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-4

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-3

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-2

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives-1

5-star-Constance-Moofushi-Resort-in-Maldives
Una dintre particularitatile acestui resort e faptul ca accesul se face exclusiv cu avionul, spre deosebire de celelalte resorturi in care se poate ajunge si cu barca. Tot avionul e si singura care de plecare, bineinteles.

Oaspetii au optiunea sa ia masa in cadrul restaurantului de pe insula, dar la fel de bine pot alege sa manance in camera sau pe terasa din spatele vilei, in intimitate totala. Vilele nu sunt pozitionate uniform, ele fiind distribuite in functie de pachetul de servicii ales, astfel ca unele beneficiaza de intimitate totala, fiind localizate in parti distincte ale insulei.

Pe timp de noapte, majoritatea turistilor se retrag pe insula, acolo unde fotoliile comode si pufoase ii asteapta pentru a observa cel mai senin cer pe care l-au vazut vreodata.