close
Hoteluri & Resorturi

Hotel de gheata inspirat din Game of Thrones

Pasionati de Game of Thrones? Atunci trebuie sa vedeti asta, ca tot suntem in anotimpul rece si in definitiv… vine iarna. Localizat in Finlanda, in proprietatea celor de la Lapland Village, hotelul face parte din complexul Lapland Hotels Snow Village, despre care stim deja ca face un nou hotel de gheata in fiecare an. Anul acesta, in parteneriat cu cei de la HBO, aproape totul e despre Urzeala Tronurilor, in care s-a introdus, totusi, putina mitologie nordica. Clipul de prezentare il vedeti mai jos:


Intregul hotel este facut din gheata si este pastrat la o temperatura ce variaza intre -5 si -8 grade. Sunt peste 24 de camere si in fiecare camera este sculptat in gheata unul dintre portretele unor personaje din Urzeala Tronurilor, astfel ca fiecare camera va oferi o experienta unica pentru cei care calca pragul acestui hotel de gheata.

Ce ne place e faptul ca un dragon de gheata (si cred ca stiti ce s-a intamplat in ultimul episod din GoT) vegheaza asupra barului, iar cei care trec prin foaierul hotelului au parte de Zidul Fetelor din tempulul Zeului cu Multe Fete din Braavos.


Daca sunteti in cautarea unui city break, acum e momentul sa va planificati o vizita aici, pentru ca timpul avut la dispozitie pentru a va putea bucura de acest loc este super limitat, in sensul ca se va topi in aprilie, dar inca de la sfarsitul lui martie hotelul va incepe sa aiba parte de mici alterari. Asadar, fani ai Game of Thrones, fie ca sunteti Lannisters, Starks, Martell sau orice altceva, inca aveti timp sa ajungeti intr-un loc pentru o experienta cu care sunt slabe sanse sa va mai intalniti in viitor!

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.