close

Ceea ce vedeti in pozele de mai jos a presupus o investitie totala de 25 de milioane de dolari. Cei de la London West Hollywood Hotel in Los Angeles au colaborat cu faimoasa Vivienne Westwood pentru decorarea interioara unui penthouse pe 2 nivele, care urmeaza a fi inchiriat (predominant) oamenilor implicati in industria filmului pentru suma de, tineti-va bine, 25,000 de dolari americani pe noapte.

Pentru aceasta suma (fabuloasa), oaspetii vor avea parte de intrare proprie, care se deschide intr-un foaier si mai apoi intr-un living imens decorat cu obiecte de arta ale unor artisti contemporani, precum si cu mobila special conceputa pentru acest penthouse.
Vivienne-Westwood-penthouse-4

Vivienne-Westwood-penthouse-3

Vivienne-Westwood-penthouse-2

Vivienne-Westwood-penthouse-1
Aproape toate elementele de design interior, cel putin pe parte de mobilier, au fost concepute de catre celebrul designer britanic, care, pentru a-si pune in valoare ideile, a colaborat si cu o casa de arhitectura, astfel incat sa modifice structura cladirii, dar fara a altera structura de rezistenta. Astfel, s-a obtinut un dormitor spectaculos, cu un pat king size, “strajuit” de un dresing, dar si de o camera media (in care, la nevoie, se poate inregistra si muzica, peretii fiind izolati din punct de vedere fonic), o bucatarie si o baie care l-ar face gelos pe orice proprietar de spa-uri din lume.

Totusi, atractia principala este terasa de deasupra, care are o suprafata de 464 de metri patrati. Cei de la West Hollywood Hotel au conceput acest ansamblu mai mult pentru petrecerile private ale starurilor de la Hollywood, respectiv ale corporatiilor din zona, precum si ale studiourilor de film, mai ales in preajma marilor lansari.