close
Hoteluri & Resorturi

Hotelul Mistique din Santorini – o mica parte din Rai

Pe masura ce am cautat noi idei de vacanta, am inceput sa indragim zona Santorini. Plajele sunt superbe, conditiile de cazare sunt mai mult decat generoase, iar oraselele pescaresti din zona ofera un aer pitoresc care cu greu poate fi replicat oriunde in Europa. Astazi o sa va prezentam hotelul Mistique din Santorini, situat intr-un colt de lume atat de frumos si atat de pasnic incat e imposibil sa nu va indragostiti iremediabil.

Hotelul Mistique din Santorini 11

Hotelul Mistique din Santorini 10

Hotelul Mistique din Santorini 9

Hotelul Mistique din Santorini 8

Hotelul Mistique din Santorini 7

Hotelul Mistique din Santorini 6

Hotelul Mistique din Santorini 5

Hotelul Mistique din Santorini 4

Hotelul Mistique din Santorini 3

Hotelul Mistique din Santorini 2
Hotelul face parte din grupul Starwood Hotels & Resorts si, alaturi de hotelurile Katikies prezentate saptamanile trecute, se afla in top 3 al celor mai frumoase locuri de cazare din zona.
Situat la 40 de kilometri de aeroport (transferul se face cu limuzina proprie a hotelului) si la doar cativa kilometri de Oia, Mistique Hotel este mai degraba un club exclusivist. Sunt doar 18 apartamente de lux, dintre care 2 au terasa privata la nivelul marii, iar inncinta unitatii de cazare se gasesc atat un centru spa si o sala de fitness bine echipata, cat si un restaurant de 5 stele specializat in prepararea fructelor de mare.

Pentru amatorii de vinuri, in apropiere se afla Wine Cave, in care se ofera degustari din peste 200 de soiuri de vin, atat din soiuri locale, cat si din vinuri internationale premiate.

Cei care se cazeaza in hotelul Mistique din Santorini pot face plimbari cu bicicletele in Oia sau se pot bucura de intimitatea absoluta oferita de pozitia hotelului. Dupa cum vedeti in pozele de mai sus, exista locuri extrem de retrase, in care turistii se pot bucura de caldura soarelui si de albastrul egean al cerului fara sa fie catusi de putin deranjati.

Tags : Hotel Mistique

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.