close
Hoteluri & Resorturi

Kusini Sanctuary, un resort in mijlocul savanei

Vacantele in interiorul rezervatiilor nu au o reputatie prea buna in aceste zile, pe masura ce ia amploare cazul uciderii leului Cecille de catre un turist american. Chiar daca multe voci sunt impotriva permiterii amplasarii unor resorturi in rezervatii, adevarul e ca pana autoritatile africane nu hotarasc acest lucru, nu se poate face nimic in acest sens.

De ce? Pentru ca dupa cum veti vedea imediat mai jos, resorturile, fie ele alcatuite si doar din corturi, sunt foarte spectaculoase si introduc toti oaspetii in adevarata viata africana de savana, motiv pentru care sunt foarte populare in randul turistilor.

Asadar, azi va prezentam un concept de resort in interiorul parcului tanzanian Serengeti, sanctuarul Kusini, care este singura tabara permanenta din interiorul faimosului parc. Legislatia UNESCO nu permite constructiile cu fundatie in interiorul rezervtiilor, mai ales in scopuri comerciale, astfel ca singura solutie a fost o tabara de corturi neingradita.

Ce inseamna asta? Inseamna ca turistii pot vedea fauna savanei de foarte aproape. Kusini Sanctuary e intr-o zona in care nu sunt pradatori, astfel ca turistii sunt in siguranta.
Sanctuary-Kusini-20

Sanctuary-Kusini-19

Sanctuary-Kusini-18

Sanctuary-Kusini-17

Sanctuary-Kusini-16

Sanctuary-Kusini-14

Sanctuary-Kusini-13

Sanctuary-Kusini-12

Sanctuary-Kusini-11

Sanctuary-Kusini-10

Sanctuary-Kusini-9

Sanctuary-Kusini-8

Sanctuary-Kusini-7

Sanctuary-Kusini-6

Sanctuary-Kusini-5

Sanctuary-Kusini-4

Sanctuary-Kusini-3

Sanctuary-Kusini-2

Sanctuary-Kusini-1
Unul dintre lucrurile interesante e faptul ca turistii sunt incurajati sa hraneasca animalele salbatice care ajung in interiorul resortului.

In plus, staff-ul organizeaza excursii in savana, tocmai pentru ca turistii sa poata observa viata animalelor. In plus, ceea ce e spectaculos in adevaratul sens al cuvantului e cerul pe timp de noapte. Daca in apropierea oraselor, numarul de stele vizibil e foarte mic, in mijlocul savanei, departe de orice surse de lumina puternice, cerul e spectaculos, iar numarul de stele e irefutabil mult mai mare.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.