close
Hoteluri & Resorturi

Le Meridien, locul perfect de petrecere a vacantei in Thailanda

Thailanda e unica, iar asta v-o poate confirma oricine care a ajuns in Phucket sau in Koh Samui. Tocmai de aceea, pentru articolul de astazi v-am pregatit ceva special: o colectie de poze despre resort-ul Le Meridien din Koh Samui, care pare a fi un super loc de petrecere a concediului, un loc cu liniste si pace si nu foarte scump. Un loc in care voi nu va mai trebui sa faceti nimic altceva decat sa va bucurati de mediul inconjurator si de facilitatile resortului. Un resort ce este amplasat strategic pe malul marii. Dar hai sa admiram si interioarele incredibile pentru a va ajuta sa incepeti sa vizitati la o vacanta perfecta aici:

le meridien 10

le meridien 9

le meridien 8

le meridien 6

le meridien 2

le meridien

vacanta
Situat la aproximativ 20-25 de minute de aeroportul din Koh Samui, resort-ul Le Meridien a primit trei distinctii importante, fiind considerat cel mai luxos resort din Thailanda. Complexul este impartit in 14 vile, 64 de camere, fiecare dintre ele fiind decorate in stilurile traditionale chinezesti si thailandeze. Fiecare vila are gradina interioara si piscina (cu apa sarata, ce-i drept). Mai mult, cum locatia este inconjurata de apele linistite ale golfului tailandez, vizitatorii acestui resort se pot bucura de o vacanta linistita si de niste peisaje superbe.

Cine sunt cei care se cazeaza in “Le Meridien Koh Samui Resort&Spa”? De regula familii, tineri casatoriti sau cupluri dornice de o vacanta romantica. De altfel, pontonul de aproape 224 de metri lungime intra in apele golfului, oferind astfel un loc relativ intim si deosebit de romantic pentru plaja sau pentru luat cina, cum altcumva decat la lumina lumanarilor.

Pretul pe noapte, cu toate serviciile incluse, fluctueaza in jurul sumei de 152 de dolari, o suma relativ mica pentru cei obisnuiti cu tarifele Europene, dar care pentru tailandezi inseamna enorm. Acesta este motivul pentru care serviciile sunt exemplare, iar personalul trateaza turistii ca pe niste regi.

Tags : le meridienthailanda