close
Hoteluri & Resorturi

Nanuku Resort – un loc spendid in Insulele Fiji!

Desi perioada concediilor s-a cam terminat, poate nu ar strica sa incepeti sa va planuiti concediile pentru anul viitor, preferabil intr-o zona mai ferita de uragane. Pentru astazi v-am pregatit un super resort, un loc parca desprins din filmele cu zile insorite la malul oceanului, Nanuku Resort, in insulele Fiji.

De fapt, Nanuku Resort, e pe insula principala din Fiji, pe malul insulei Viti Levu, intr-un loc retras, pazit, astfel incat cele 18 casute care compun resortul sa aiba parte de liniste, zile placute departe de ochi curiosi sau aparate de fotografiat. De altfel, acesta este si unul dintre motivele pentru care multi oameni de la Hollywod ajung sa-si petreaca vacantele in acest loc.

La doar cativa metri de apele oceanului, acest resort isi propune sa ofere oaspetilor o experienta unica, cat mai placute, astfel incat sa-i transforme in clienti fideli. La o adica, chiar sunt motive de revenire in aceste locuri, dupa cum veti vedea in pozele urmatoare.


Cum ziceam, acest resort este compus din 18 vile si are restaurantul propriu, cu un meniu adapatat pentru toate gusturile, de la meniuri europene si asiatice, pana la dish-uri de inspiratie balineze, havaiane sau specifice Americii latine.

Ca orice resort care se respecta, si acesta are propriul centru spa, dotat cu tot ce trebuie, dar in care se practica si tehnici locale de infrumusetare, dar cei mai multi oaspeti aleg sa-si petreaca timpul la piscina sau in excursiile pe insulele din jur. Se spune ca puteti cere sa fiti lasati pana seara tarziu pe una din insulitele din apropiere, astfel incat sa puteti face tot ce va trece prin cap fara ca nimeni sa nu fie in apropiere.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.