close
Hoteluri & Resorturi

Nau Royal Hotel, un resort brazilian excelent!

In ultima vreme, am tot vorbit despre resorturi de lux din Maldive si din Caraibe, ori astazi ne-am decis sa exploram si alte zone, pentru ca avem resorturi de lux nu numai in zonele mai sus amintite, ci si in Europa si in America latina, de exemplu. Stiati oare ca in partea de nord a coastei braziliene se afla o serie de super resorturi? Unul dintre ele se numeste Nau Royal Resort si este localizat la nord de Sao Paolo, intr-o zona linistita si calda, amenajata relativ recent pentru turisti.

Primii turisti au inceput sa apara in zona in preajma anului 1970, iar de atunci, popularitatea coastei braziliene de nord a crescut tot mai mult. Chiar daca preturile sunt relativ mari pentru oamenii de rand, in resorturi serviciile sunt pe masura preturilor, iar Nau Royal Hotel nu se dezice de la regula.
Nau-Royal-Hotel-Boutique-19

Nau-Royal-Hotel-Boutique-18

Nau-Royal-Hotel-Boutique-17

Nau-Royal-Hotel-Boutique-16

Nau-Royal-Hotel-Boutique-15

Nau-Royal-Hotel-Boutique-10

Nau-Royal-Hotel-Boutique-11

Nau-Royal-Hotel-Boutique-12

Nau-Royal-Hotel-Boutique-13

Nau-Royal-Hotel-Boutique-14

Nau-Royal-Hotel-Boutique-9

Nau-Royal-Hotel-Boutique-8

Nau-Royal-Hotel-Boutique-7

Nau-Royal-Hotel-Boutique-6

Nau-Royal-Hotel-Boutique-5

Nau-Royal-Hotel-Boutique-4

Nau-Royal-Hotel-Boutique-3

Nau-Royal-Hotel-Boutique-2

Nau-Royal-Hotel-Boutique-1
Unul dintre marile avantaje ale acestui resort e faptul ca nu are un numar foarte mare de camere, deci cei care vin aici pentru cateva zile nu interactioneaza cu un numar mare de oameni, ba chiar din contra, au parte de o vacanta linistita. Sunt doar 15 camere (impreuna cu suitele) in total, insa fiecare camera este dotata cu televizoare cu diagonale mari, cu aer conditionat, cu paturi king size acoperite de asternuturi din bumbac egiptean, iar fiecare are propria terasa.
Bineinteles, ca orice alt resort care se respecta, Nau Royal Hotel are propriul centru spa, propriul restaurant (Azul Marinho, in care puteti degusta cele mai bune feluri de mancare locale si nu numai, dar in care puteti si invata, de exemplu, cum sa gatiti fructe de mare proaspat recoltate), precum si o serie de piscine, totul pentru ca oaspetii sa se simta in al noualea cer pe parcursul sederii lor.