close

Phuket este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Thailanda, fiind un loc cu privelisti splendide, dar si cu resorturi unice in lume. Din punct de vedere geografic, provincia Phuket este in partea de sud-vest a Thailandei, fiind a doua provincie ca marime din punct de vedere administrativ si totodata, fiind “compusa” din cea mai mare insula (omonima) anexata Thailandei.

Atat pe insula principala, cat si insulele secundare (in numar de 32), au fost construite resorturi spectaculoase, turismul fiind, de altfel, principala activitate economica in zona. Dintre toate resorturile de lux, astazi va prezentam Paresa Resort, un ansamblu hotelier de lux localizat pe partea vestica a insulei principale. Am postat astazi pe pagina de Facebook aferenta blog-ului cateva poze din acest resort, iar feedback-ul a fost cat se poate de pozitiv, motiv pentru care am cautat mai multe poze din zona, atat cu resort-ul in sine, cat si cu activitatile care au loc in imprejurimi.
Paresa-Resort-Phuket-2

Paresa-Resort-Phuket-3

Paresa-Resort-Phuket-4

Paresa-Resort-Phuket-5

Paresa-Resort-Phuket-6

Paresa-Resort-Phuket-7

Paresa-Resort-Phuket-8

Paresa-Resort-Phuket-9

Paresa-Resort-Phuket-10
Ansamblul ofera 23 de camere, 7 vile si 6 complexe familiale, toate fiind complet utilate, cu bai imense si spatiu suficient cat sa concureze cu apartamentele prezidentiale din orice hotel de top al lumii. Aflat in zona stancilor Kamala, Paresa Resort ofera turistilor privelisti splendide spre marea Andaman, cat si posibilitatea de a lua parte la lectii de scuba diving, snorkeling, parasailing sau schiar si scufundari in zona barierei de corali.

Bucataria thailandeza, desi bazata predominant pe legume, este gustoasa si cat se poate de sanatoasa si este servita in ambele restaurante din resort, asta cu toate ca in cadrul restaurantelor este servit si un meniu continental.

Ultimul aspect pe care vreau sa-l punctez e faptul ca resortul are si centrul spa propriu, acolo unde vestitele masaje Thailandeze sunt puse la rang de arta.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.