close

Despre hotelurile din zona Santorini am mai scris, exponentul principal fiind hotelul Katikies. Totusi, am descoperit un alt super hotel din Santorini, mai precis hotelul Perivolas, aflat la cateva minute distanta de Oia. Marea Egee se vede infiorator de frumos, iar aspectul… organic, dar totusi tipic Greciei, fac ca hotelul Perivolas sa fie o alegere extrem de buna, mai ales ca este si semnificativ mai ieftin decat alte hoteluri din zona, fara ca asta sa aiba vreun efect asupra calitatii serviciilor oferite.
Perivolas-Oia-Santorini-Villa15
Perivolas-Oia-Santorini-Villa14
Perivolas-Oia-Santorini-Villa13
Perivolas-Oia-Santorini-Villa12
Perivolas-Oia-Santorini-Villa11
Perivolas-Oia-Santorini-Villa10
Perivolas-Oia-Santorini-Villa9
Perivolas-Oia-Santorini-Villa8
Perivolas-Oia-Santorini-Villa7
Perivolas-Oia-Santorini-Villa6
Perivolas-Oia-Santorini-Villa5
Perivolas-Oia-Santorini-Villa4
Perivolas-Oia-Santorini-Villa3
Perivolas-Oia-Santorini-Villa2
Perivolas-Oia-Santorini-Villa1
Perivolas-Oia-Santorini-Villa
Particularitatea acestui resort ar fi faptul ca nu este construit din caramida si nici din lut, ci din roca vulcanica. Zidurile sunt groase si vopsite cu alb, astfel incat sa ofere un adapost racoros in zilele toride ale sezonului estival. Apropo de interior, observati ca nu e un exemplu de abundenta, ba chiar din contra, nu s-ar zice ca e un hotel de lux. Totusi, unele camere ofera jacuzzi (construit de roca vulcanica), plus ca ofera intimitate deplina si paturi mari si confortabile, din care se poate admira direct marea. Practic, hotelul e locatia perfecta pentru cuplurile proaspat casatorite, care vor sa aiba parte de o luna de miere fantastica.

In plus, pentru cei care cunosc Santorini, micutul sat Oia e in apropiere, cu toate tavernele lui, lucru care s-ar putea sa fie de ajuns pentru o vacanta de cateva zile acolo. Ce ziceti, va surade Santorini?