close
Hoteluri & Resorturi

Pico Bonito, un mic resort in jungla

Sunt lucruri pe care mai toti turistii ajung sa doreasca sa le faca: sa viziteze piramidele, sa ajunga in Thailanda, sa petreaca o noapte in desert si de ce nu, sa petreaca si o noapte in jungla. Desigur, nu oricine are abilitatea de a supravietui in jungla de unul singur, mai ales intr-un loc virgin, astfel ca special pentru doritori au inceput sa se construiasca mini-resorturi in jungla, chiar daca autorizatiile de construire se obtin deseori prin metode…mai gri.

Pico Bonito nu se incadreaza in tipologia resorturilor prezentate pana acum pe freshhome.ro, dar din nou, nici nu este pozitionat intr-un loc care sa permita ridicarea unor resorturi comerciale. Aduce, mai degraba, ocazia de a fi in inima junglei din Honduras, intr-un cadru placut, dar intim.

Suprafata propriu zisa a acestui loc este de 1,6 kilometri patrati, insa locurile de cazare nu sunt inghesuite, ba chiar din contra: fiecare oaspete are posibilitatea de a sta in propria casuta de lemn, in limita locurilor disponibile.
Lodge-Pico-Bonito-20

Lodge-Pico-Bonito-19

Lodge-Pico-Bonito-18

Lodge-Pico-Bonito-17

Lodge-Pico-Bonito-16

Lodge-Pico-Bonito-15

Lodge-Pico-Bonito-14

Lodge-Pico-Bonito-13

Lodge-Pico-Bonito-12

Lodge-Pico-Bonito-11

Lodge-Pico-Bonito-10

Lodge-Pico-Bonito-9

Lodge-Pico-Bonito-8

Lodge-Pico-Bonito-7

Lodge-Pico-Bonito-6

Lodge-Pico-Bonito-5

Lodge-Pico-Bonito-4

Lodge-Pico-Bonito-3

Lodge-Pico-Bonito-2

Lodge-Pico-Bonito-1
La mica distanta de resort se afla mai multe locuri de observare a pasarilor din zona, plus ca in apropiere se afla si o zona de refugiu a unei populatii de circa 50 de lamantini, o specie foarte rara de animala care cu greu se mai poate vedea altundeva.

In plus, pentru cei care nu au rabdare sa stea la soare sau in piscina, in zona exista mai multe ruine maiase, precum si baze pentru activitati precum rafting sau snorkelling. Sigur, e destul de greu de ajuns tocmai in Honduras, insa in eventualitatea in care planuiti o vacanta in America de Sud, poate nu ar fi rau sa treceti si acest loc pe lista de destinatii posibile, mai ales daca vreti sa vedeti si jungla.