close
Hoteluri & Resorturi

Resortul L’Oasis, pe insula Sfantului Martin

Resortul L’Oasis este situat undeva pe insula Sfantului Martin, in Caraibe. Pentru pasionatii de geografie, insula Sfantului Martin este la circa 240 de kilometri distanta de Puerto Rico, fiind din punct de vedere administrativ si teritorial impartita intre Franta si Olanda. De altfel, din cei 98 de kilometri patrati, jumatate sunt in partea franceza, cu oras principal Marigot, iar cealalta jumatate avand reprezentantul principal oraselul Phillipsburg.

Vila L’Oasis este unul dintre cele mai spectaculoase locuri de cazare de pe insula, dar totodata, si unul dintre cele mai scumpe. Puteti sta aici numai daca va permiteti sa platiti intre 6500 si 9000 de dolari americani pe noapte (da, ati citit bine, pe noapte!). Resortul se afla in zona aflata sub administratie franceza, in speta in zona Baie Rouge.

Are 7 dormitoare, 7 bai, iar decoratiunile sunt de inspiratie marocana, plus ca dintre cele 7 dormitoare, 5 sunt cu paturi duble, matrimoniale, king size, una este cu paturi twin, iar una este de fapt o suita, dedicata celor care vin cu familia pe insula.
LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa15

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa14

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa13

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa12

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa11

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa10

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa8

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa6

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa5

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa4

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa3

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa2

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa

LOasis-Baie-Rouge-St.-Martin-Caribbean-villa1
Pe langa pozitia fabuloasa a resortului, unul dintre avantajele celor care vin aici e faptul ca in bucataria resortului lucreaza un bucatar profesionist, specializat atat in mancaruri rafinate, cat si in bucataria continentala clasica, care poate pregati aproape orice in fiecare zi.

Dupa cum vedeti in pozele de mai sus, resortul este situat efectiv pe plaja. Oaspetii au posibilitatea fie sa se relaxeze in piscina infinity proprie, fie pot merge cativa metri in plus pentru o baie direct in apele calde ale oceanului.

Facem acum o paralela numai ca sa va spunem un amanunt interesant despre insula: e locul in care aterizarea avioanelor se face intr-o maniera foarte spectaculoasa, pista incepand din apropierea plajei. Astfel, cei care stau in dreptul pistei au ocazia de a vedea avionul trecand pe deasupra lor la o distanta de doar 10-15 metri.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.