close
Hoteluri & Resorturi

Resortul St. Regis Langkawi – un resort de lux in Andaman

Pentru cei care nu au auzit de Langkawi, aflati ca este un grup de 104 inslue localizate in marea Andaman, la circa 30 de kilometri de tarmul nord vestic malaezian. St. Regis Langkawi este un resort de lux conceput sa ofere o atmosfera de 5 stele turistilor care ii calca pragul, o atmosfera intima si totodata, o experienta de neuitat.

Desi nu pare nicidecum tipul de resort pentru familii intregi, in realitate, in cadrul resortului gasiti activitati speciale pentru copii, precum si servicii de babysitting, pentru orele in care parintii vor sa aiba putin timp de unii singuri. Acum, chiar daca exista si astfel de servicii, asta nu inseamna ca acest resort nu ofera intimitate sau locuri romantice, ba chiar din contra: de la servicii de spa in cuplu si pana foisoare retrase si locuri de luat masa la lumina lumanarilor pe plaja si multe altele.
St. Regis Langkawi 20

St. Regis Langkawi 19

St. Regis Langkawi 18

St. Regis Langkawi 16

St. Regis Langkawi 15

St. Regis Langkawi 14

St. Regis Langkawi 13

St. Regis Langkawi 12

St. Regis Langkawi 11

St. Regis Langkawi 10

St. Regis Langkawi 9

St. Regis Langkawi 8

St. Regis Langkawi 7

St. Regis Langkawi 6

St. Regis Langkawi 5

St. Regis Langkawi 4

St. Regis Langkawi 3

St. Regis Langkawi 2

St. Regis Langkawi 1
La acestea se adauga posibilitatea de a lua masa in unul dintre cele 3 restaurante gourmet, iar dupa puteti merge in centrul spa Iridium (pentru cunoscatori) sau la sala.

Pe parte de design interior se observa un lucru interesant: camerele sunt concepute intr-un stil modern, specific resorturilor de 5 stele, insa nu contin elemente culturale locale, doar holurile si lounge-urile fiind singurele louri in care va aduceti aminte ca sunteti intr-un loc exotic din Asia.

Altfel, resortul St. Regis Langkawi pune la dispozitia turistilor peste 86 de camere, vile si suite, cu mentiunea ca cei care vin cu familia primesc loc intr-o zona ceva mai retrasa, tocmai pentru ca nu cumva cei mici sa-i deranjeze pe ceilalti, mai ales ca in definitiv, vorbim de un loc luxos, in care lumea plateste bani gresi si in care cu siguranta nu ar vrea sa fie deranjati de tipetele celor mici.