close
Hoteluri & Resorturi

Resorturi pentru adulti din Marea Caraibilor

Conceptul de resorturi pentru adulti nu are nicio tenta neortodoxa, ci e doar conceput in urma plangerilor celor care voiau o vacanta linistita si care au fost deranjati de copiii celorlale familii venite in aceleasi resorturi. Nu are nimeni nimic impotriva copiilor, insa cu totii stim ca sunt zgomotosi (si asa e si normal), insa nu toata lumea care ajunge intr-un resort si care plateste corespunzator pentru asta vrea sa aiba de-a face cu asta.

1) Riu Palace Antillas all Inclusive-Noord, Aruba. Un resort imens cu preturi relativ modeste, cu servicii all inclusive, unde pretul pentru o zi incepe de la 300 de dolari de persoana.

2) Secrets St. James Montego Bay-Montego Bay, Jamaica
Acest resort se bucura de o pozitie speciala. Este construit pe o peninsula, iar oaspetii se bucura de plaja privata inconjurata aproape in intregime de Marea Caraibilor. In plus, fix langa este Secrets Wild Orchid, un resort detinut de aceeasi companie, iar oaspetii au acces la facilitatile ambelor resorturi fara a plati nimic in plus.

3) Sandals Barbados-Maxwell, Barbados
Este un resort mai scump din aceasta zona. De ce? Pentru ca tocmai a trecut printr-un amplu proces de renovare care a costat nu mai putin de 65 de milioane de dolari. Este destinat doar cuplurilor si ca sa va faceti o idee despre dimensiunile acestui resort, ganditi-va ca are 11 restaurante. Pretul per camera incepe de la 2318 dolari pe zi!

4) Secrets Maroma Beach Riviera Cancun-Playa del Carmen, in Mexic
Un resort care tine tot de brand-ul Secrets, care pare sa se specializeze in resorturi pentru adulti, respectiv pentru cupluri. Intr-o zona faimoasa din Mexic, ieftina pe deasupra, pe vestita plaja Playa del Carmen, resortul ofera peste 100 de camere disponibile la preturi incepand de la 320 de dolari pe noapte. In plus, oaspetii dispun de spa si de terenuri de golf, precum si de un impresionant centru acvatic.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.