close
Hoteluri & Resorturi

Vacanta in Grecia – Boutique Hotel Rocabella in Mykonos

Pentru ca inca e iulie, inca sezon de vacante, astazi va prezentam unul dintre cele mai populare locuri ale acestui moment din Grecia si, unul dintre hotelurile cele mai bine cotate pe tripadvisor.com din Grecia, daca este sa ne luam dupa review-uri. E vorba de Boutique Hotel Rocabella, un hotel aflat in miricul loc numit Mykonos, care imbina cu succes ospitalitatea greceasca traditionala cu un design specific si cu influente minimaliste, dar totodata elegant si suficient, despre care cei care i-au calcat pragul spun ca s-ar mai intoarce.

Cu o arhitectura cu influente cicladice (termenul de cicladic provine de la cele 38 de insule din Marea Egee, denumite si insulele ciclade), hotelul este situat in apropiere de mare, pe varful unei formatiuni muntoase, astfel ca ofera o priveliste idilica spre insulele din jur si spre mare.


In apropierea resortului se afla plaja Agio Stefanos, unde oaspetii pot ajunge usor, cu toate ca majoritatea celor care ajung la Rocabella prefera sa petreaca cel mai mult timp la piscina, atat datorita privelistii, cat si datorita conditiilor mult mai prielnice relaxarii, precum si a privelistii, pe care oricum o au chiar din piscina direct.

Sunt doar 21 de camere si, desi hotelul nu are o politica in acest sens, e frecventat mai mult de adulti, fiind locul perfect pentru cei care vor o vacanta linistita in cuplu sau in grup restrans de prieteni. In ceea ce priveste camerele, ele sunt, dupa cum ziceam mai sus, minimaliste, dar elegante si confortabile, in dulcele stil clasic al caselor de pe coasta greceasca si cu influente mediteraneene.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.