close
Hoteluri & Resorturi

Vacanta in Maldive? Incercati St Regis Maldives Resort!

v-ati dorit dintotdeauna o vacanta intr-un loc exotic in care prea putini oameni pot ajunge? Daca ideea de Maldive suna bine, azi va prezentam un resort special conceput pentru cei care vor o vacanta linistita, luxurianta din absolut toate punctele de vedere. De ce? Pentru ca este un resort conceput de catre cei de la Warner Wong Design (o firma de arhitectura specializata pe constructii de high end) si este facut special pentru cei carora nu le pasa in mod explicit de bani,motiv pentru care opulenta este la ea acasa.

St Regis Maldives Resort este un resort compus din 77 de vile asezate nu pe insula (cu cateva exceptii), ci pe reciful din jurul acesteia, insula in sine fiind rezervata pentru restaurante si pentru terenurile de tenis si multe altele. In ceea ce priveste design-ul acestora, peisagistica are ca scop un blend (de altfel, reusit) intre modern (daca nu chiar futurist) si natura, dar fara sa altereze negativ imaginea generala.


Fiecare vila, exceptie facand cele cateva de pe insula, are si o parte care se prelungeste deasupra apei, special conceput pentru ca oaspetii sa se poata bucura de apele calde ale Oceanului Indian direct din vila, fara sa mearga prea mult. Totusi, prin modul in care e construit acest resort, oaspetii au parte si de intimitate si dat fiind faptul ca multi dintre ei sunt actori de la Hollywood, politicieni, sportivi de top si nu numai, acest lucru e un mare plus.

In fine, daca planuiti o luna de miere, o vacanta luxoasa sau doar cateva zile de liniste intr-un loc paradisiac, Maldive poate e raspunsul la locatia pe care o cautati. Sigur, sunt o multime de resorturi de lux in Maldive, insa nu toate ofera ceea ce pune la dispozitie St Regis Maldives Resort.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.