close

Astazi este o zi de sarbatoare pentru toti crestinii si un bun prilej de a ne strange aproape familia. Este acea perioada a anului in care uitam de griji si alegem sa ne petrecem timp frumos alaturi de persoane dragi. Pentru ca voi ati devenit parte din familia Fresh Home nu putem sa nu va multumim si in acest an ca sunteti alaturi de noi. Si va dorim si voua tot ceea ce ne dorim si noua: numai reusite pe toate planurile, fericire, liniste sufleteasca si la cat mai multe clipe unice.

Stim ca la fiecare pas va confruntati de tot felul de probleme, dar azi va uram sa nu uitati sa traiti si sa va bucurati de tot ceea ce aveti acum si aici. Nu va dorim averi interminabile pentru ca nu veti mai avea timp sa va bucurati de ele, veti fi prea ocupati sa le strangeti. Va dorim ca in aceasta zi mare sa fiti la fel de simpli ca cel a carui zi de nastere o sarbatorim cu fast.

Echipa Fresh Home va imbratiseaza cu drag si caldura! Speram ca mosul v-a lasat sub brad cele mai frumoase si dorite daruri!

Pentru ca cele mai frumoase daruri sunt cele in care am investit emotii, cele care au fost facute de noi, cele pentru care ne-am chinuit sa ne iasa, astazi va facem cadou cateva imagini cu decoratiuni handmade de Craciun. Alegeti imaginea preferata si pastrati-o in suflet. E cadoul nostru virtual pentru voi:

decoratiuni-hand-made-freshhome (9)

decoratiuni-hand-made-freshhome (11)

decoratiuni-hand-made-freshhome (10)

decoratiuni-hand-made-freshhome (8)

decoratiuni-hand-made-freshhome (6)

decoratiuni-hand-made-freshhome (5)

decoratiuni-hand-made-freshhome (4)

decoratiuni-hand-made-freshhome (3)

decoratiuni-hand-made-freshhome (1)

Tags : Sarbatori fericite