close
IdeiSfaturi pentu Acasa

10 idei de inspiratie pentru casa unui milionar

Ce ati face daca ati deveni milionar? V-ati imaginat cum ar fi viata dumneavoastra daca ati castiga la loto? Ati calatori in jurul lumii? V-ati cumpara un yacht si un avion personal luxos? V-ati gandit oare si sa va construiti sau cumparati o casa de 2000 metri patrati? Chiar si milionarii simt nevoia sa aiba un loc pe care sa il poata numi acasa. Banii nu pot cumpara absolut orice dar cu siguranta va pot ajuta sa adaugati stil si gust vietii. Am descoperit recent aceste 10 idei neobisnuite dar de inspiratie care sa adauge individualitate casei dumneavoastra de milionar. Bineinteles, daca pastram proportiile si le ajustam putin, aceste idei se pot utiliza si la casa actuala.

1 – O gradina tropicala cu dus exterior chiar in spatele curtii pentru acele zile toride de vara

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-1

Acest dus va va aduce senzatia de ploaie tropicala in propria curte, accentuata fiind de arborii cu frunze mari, alei din lemn si ingradiri din bambus.

2 – Aceasta biblioteca se poate deschide pentru a accesa o camera secreta

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-2

Asa cum bine stiti si gasim descrise in multe carti, camerele ascunse au existat inca din Evul Mediu in multe case. Bineinteles in zilele noastre nu mai exista nevoia de atunci insa un astfel de secret va fi cu siguranta un element special al casei.

3 – O camera cu pereti placati cu LEGO ce ofera un potential nelimitat pentru creativitate

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-4

Acum sunteti milionar si nu mai sunteti neovoiti sa va treziti la 6 a.m. sa mergeti la serviciu insa aveti foarte mult timp liber de consumat. Veti fi uimiti de creativitatea cu care veti construi un Orasel Lego. Problema ar fi cum sa va tineti departe copiii de aceasta camera? Probabil ca cel mai usor ar fi sa le faceti si lor asa o camera.

4 – Un semineu romantic care deserveste si baia si dormitorul

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-5

Probabil fiind bogat veti avea mai mult timp pentru a deveni romantism si veti crea aceasta atmosfera in propria casa. Acest semineu va va ajuta sa creati aceste momente fie ca sunteti in dormitor fie in baie.

5 – O casa in copac imensa chiar in curte (minunata atata pentru copii cat si pentru adulti)

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-6

Cum banii de acum e momentul sa va realizati dorintele copilariei. Aceasta impresionanta casa in copac poate fi locul perfect pentru intanirile cu familia si prietenii in noptile placute de vara.

6 – Un paraias natural care curge in pace pe sub casa

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-7

Casa unui milionar necesita multa imaginatie in proiectarea ei. Acest paraias care curge chiar sub podeaua de sticla poate adauga unicitatea si conectarea cu natura a casei.

7 – Acest ultra secret tobogan din dormitor cuce catre o piscina interioara luxoasa

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-8

Va imginati bucuria atunci cand va dati jos din pat si alunecati direct in piscina de sub dormitor? Acum nu veti mai avea scuze sa nu fiti in forma fizica optima si sanatos.

8 – O piscina care serveste si ca o sala de cinema

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-9

 9 – Teren de minigolf personal chiar intre camere

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-10

Un milionar trebuie mereu sa ramana activ. Acest teren de mini-golf construit la comanda va ajuta sa ramaneti in forma in timp ce va bucurati de aer proaspat.

10 – Un gigantic dressing pe doua etaje pentru o colectie infinita de pantofi, haine si si mai multi pantofi

Inspiring-Home-Ideas-for-Millionaires-12

Se spune ca femeile nu pot avea niciodata destui pantofi. Total gresit: cand esti bogat nu poti avea niciodata destui pantofi sau destule haine indiferent daca esti barbat sau femeie. De aceea va arat aceasta minunata idee de dressing.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.