close

Cati dintre voi aveti acasa un animal e companie? O pisica sau un caine? Cu siguranta aceea dintre voi care au ales sa isi aduca un prieten necuvantator la ei acasa le-au creat si un loc special. De acum este un menbru al familiei, are dreptul de a avea propriul sau spatiu amenajat. Trebuie sa fie pe planul lui, sa se simta confortabil si sa poata lenevi.
Ne-am gandit sa va prezentam cateva idei de amenajare a casei pentru a crea spatiu pentru pisica si sa va aratam cum poate fi casuta lor intr-un apartament:

camera-pisica (1)

camera-pisica (2)

camera-pisica (3)

camera-pisica (4)

camera-pisica (5)

camera-pisica (6)

camera-pisica (7)
Pentru ca pisica este un animal complex si elegant, asa trebuie sa fie si spatiul destinat acesteia. Pisica voastra ar trebui sa aiba in loc in care sa stea linistita atat in timpul sezonului de iarna, cat si in cel al verii. Sigur v-ati gandit sa trebuie sa ii ofere odihna, relaxare si spatiu de joaca in acelasi timp. Mereu trebuie sa atasati si obiecte pe care sa isi ascuta unghiile pentru ca altfel se vor folosi de canapeaua sau patul din casa.  Stim ca este un animal foarte jucaus si care nu sta locului, asa ca aveti grija sa ca totul sa fie aranjat in maxima siguranta.
Evitati sa aveti obiecte fragile sau grele prin casa. Ar putea sa sara si sa va sparga ceva, sau mai grav sa se loveasca chiar ea.  Asa ca eliminati din decor statuile, paharele, obiectele din ceramica sau orice altceva din aceasta gama. Totul trebuie sa fie bine pus si sa nu aiba acces la ele.tatui, pahare, ceramica, oale, vase și ar trebui să fie eliminate pentru a menține siguranța de pisica ta.  Nu ignorati ca lor le place sa se catare mereu pe tot ce le sta in cale. Dar va fi periculos.
Culoarea folosita in  camera in care veti aranja mini patul pisicii trebuie sa fie calda si fara prea multe imprimeuri. Daca nu doriti sau nu aveti timp sa ii amenajati voi un loc al ei puteti achizitiona de la magazinele de specialitate o casuta speciala pentru ea.
Un animal fericit mereu va va rasfata si va avea grija sa fiti si voi fericiti!

Tags : amenajare spatiuamenajare spatiu pisicicasa pentru pisicicasa pisicacusca pisicapetshop

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.