close
Idei

Arta abstracta in casa voastra

Cand vine vorba de obiecte de arta, nu intotdeauna tablourile clasice sunt o optiune foarte buna. In casele moderne, cel mai adesea, nu pot fi folosite decat lucrari de arta abstracta, care pe buna dreptate, sunt o alegere aproape intotdeauna mai buna. De ce? Pentru ca in conditiile unor dotari moderne, obiectele pot fi mult mai usor de implementat in orice camera.

E dovedit faptul ca gustul pentru lucrarile de arta e o caracteristica a oamenilor inteligenti. In plus, prezenta tablourilor interpretabile stimuleaza creativitatea, atat in randul adultilor, cat si in randul celor mici. Cei care lucreaza de acasa sunt avantajati, intrucat se spune ca prezenta unor astfel de obiecte, fie ele tablouri sau sculpturi, previne aparitia depresiilor si mentine creativitatea la cote maxime.
arta abstracta 10 arta abstracta 9 arta abstracta 8 arta abstracta 7 arta abstracta 6 arta abstracta 5 arta abstracta 4 arta abstracta3 arta abstracta 2 arta abstracta 1
Una dintre utilizarile artei abstracte in viata de zi cu zi e crearea unui punct focal in anumite camere. Alegerea modelului depinde intr-o mare masura de temperament, de preferintele cromatice, dar nu in ultimul rand, si de preferintele personale. Pentru camerele minimaliste, totusi, se recomanda fie crearea unui punct focal prin adaugarea unui tablou de culoare puternica si diferita de restul camerei, fie adaugarea unui tablou de culoare neutra, fara un model anume.

Nu intotdeauna arta abstracta e reprezentata doar de tablouri. Daca va uitati la poza 7, veti vedea o mostra de sculptura post-moderna, un dreamcatcher artizanal prins deasupra patului, despre care se spune ca ar fi capabil sa previna aparitia cosmarurilor.

Indiferent de structura casei, intotdeauna exista loc pentru arta daca se doreste acest lucru. Arta abstracta este o solutie relativ ieftina de infrumusetare a oricarei case, mai ales ca exista o multime de artisti care stau cu lucrarile nevandute si care sunt gata sa le “instraineze” pentru o suma relativ mica de bani.