close
BirouriIdei

Birourile inovative ale celor de la DK Project

dk 3

Astazi va prezentam ceva special. Oarecum departe de articolele pe care le postam pe freshhome.ro, astazi va aratam un concept futurist, dar care a fost pus in practica undeva in mijlocul Moscovei.

dk 10 dk 9 dk 8 dk 7 dk 6 dk 5
Ceea ce vedeti in pozele atasate acestui articol e de fapt un showroom de prezentare a produselor celor de la DK.Project. Pentru cei care nu au auzit de acest brand, ei sunt specializati pe crearea de mobilier de lux, special conceput pentru segmentul high-end a Moscovei (si nu numai).

Showroom-ul a fost deja prezentat in mai multe reviste de arhitectura, fiind intr-adevar unul dintre proiectele care merita promovate. Ideea in sine a fost de a combina arhitectura unui spatiu de munca modern cu notiunea de showroom, tocmai pentru a arata potentialilor clienti cat de comfortabile si cat de bine pot sa arate produsele DK.

De asemenea, o alta idee promovata a fost influenta luminilor asupra mobilierului. Dupa cum puteti vedea, mobilierul pare total diferit in conditii diferite de luminozitate. Pentru a ilustra acest efect, cei de la DK au folosit mai multe componente de iluminat, fiecare dintre ele atacand alte unghiuri si avand alte nuante. O culoare calduroasa e ideala pentru un birou de lucru, pe cand o culoare asemanatoare celei de neon pare sa aduca mai mult cu o cladire nationalizata.

dk 4 dk 3 dk 2 dk
Tags : birou dk project