close
Idei

Cum arata locul in care luam masa

Cum arata locul in care luam masa, mai ales in propriile case, e foarte important atat pentru designul casei, cat si pentru functionalitatea ei. Nu, astazi nu vorbim despre recomandari de restaurante, ci mai degraba despre casele noastre si despre cum putem imbunatati locul in care mancam.

Cei mai multi oameni iau masa in mod traditional, in bucatarie, in foarte putine case existand o camera separata de dining. Sigur, exista si varianta livingului, a sufrageriei, cu toate ca nu multa lume ar fi dispusa sa mute in fiecare seara vasele si mancarea dintr-un loc in altull.

Cum faceti astfel incat locul repectiv sa fie mai atragator? In primul rand, regula de aur se aplica si aici: functionalitatea primeaza in fata esteticului, motiv pentru care mai intai trebuie sa va asigurati ca puteti lua masa 100% confortabili si abia apoi sa va ingrijorati de restul designului.
Small-eating-nook-from-CB2

Clean-lined-dining-room-from-CB2

Plants-add-charm-to-the-dining-room

Dining-room-decor-from-Anthropologie

Flowering-branches-add-drama-to-the-dining-room

Large-tropical-leaves-in-a-modern-dining-room

Potted-plants-and-vase-greenery-add-life-to-this-modern-dining-room

Large-pendant-light-in-a-tropical-dining-room

Elegant-dining-room-with-bold-pendant-lighting

Dining-room-of-A-House-in-the-Hills-blogger-Sarah-Yates

Dining-room-designed-by-Jonathan-Adler

Dining-room-of-Ramshackle-Glam-blogger-Jordan-Reid

Dining-room-of-A-Beautiful-Mess-blogger-Elsie-Larson

Large-art-piece-in-a-modern-dining-room

Reclaimed-wood-dining-table-from-West-Elm

A-statement-wall-makes-a-dining-room-stand-out
Una dintre tendintele actuale in materie de camere de dining presupune amplasareea unui panou dreptunghiular pe peretele lateral cel mai apropiat, fie cu mai multe picturi, fie cu obiecte de arta moderna. Pentru amatorii de vinuri, locul respectiv poate servi si pe post de depozitare a vinurilor, cu conditia ca ele sa poata ramane timp indelungat la temperatura camerei.

Si plantele sunt o idee buna, in masura in care va plac si nu uitati sa le udati din cand in cand, insa in locul in care luam masa nu ar trebui sa fie prea multe ghivece, ci cel mult unul cu frunze mari, iar inca unul cu flori, care pot fi si uscate.

Nu in ultimul rand, modul in care este structurat locul in care luam masa e foarte important. De asemenea, daca dimensiunile bucatariei sau a camerei de dining sunt mici, e impropriu sa folositi o masa mare, cu atat mai mult cu cat numarul de persoane este restrans. Exista si mese de 2-3 persoane, care pot fi solutii mai bune uneori.