close
Idei

Decoratiuni de Paste 2015

Cei peste 2,2 miliarde de crestini din toata lumea vor sarbatori peste cateva saptamni marea sarbatoare a Pastelui, ziua in care se presupune ca ar fi inviat Iisus Hristos. Crestin ortodocsii vor sarbatori Pastele pe data de 12 aprilie, in timp ce catolicii vor sarbatori pe data de 5 aprilie, diferenta fiind cauzata de folosirea unor calendare diferite. Ma rog, nu despre asta e vorba in articolul de astazi, ci despre decoratiuni de Paste 2015.

Indiferent de confesiunea religioasa, trebuie sa recunoastem ca perioada pascala este o perioada plina de obiceiuri. Chiar daca motivele principale sunt de regula crestine, exista si modalitati mai laice prin care va puteti decora casa in preaja Pastelui, fara a iesi din tematica, dar in acelasi timp si fara sa va “supradecorati” casa cu simboluri crestine.

easter-table-decoration4

easter-table-decoration5

easter-table-decoration6

easter-table-decoration9

easter-table-decoration10

bunny-wreath

tulip-wreath

blue-eggs-wreath

table-flowers-easter

Blooming-Baskets

kids-garland-easy

diy-easter-decorations

framed-chalkboard-bunny

easter-home-decoration-ideas11

easter-home-decoration-ideas6

easter-home-decoration-ideas5

easter-home-decoration-ideas1

easter-home-decoration-ideas
Unul dintre marile avantaje al decoratiilor prezentate mai sus e faptul ca multe dintre ele pot fi facute fara probleme chiar si de voi. Daca nu va dati seama cam cum se fac, exista o multime de site-uri de tutoriale.

Ceea ce vrem sa va sugeram astazi, in schimb, e ca in locul traditionalelor decoratiuni de Paste sa va orientati anul acesta spre decoratiuni bogate in flori, mai ales bogate in flori de primavara, chiar daca anul acesta Pastele pica intr-o perioada in care in mod natural inca nu sunt foarte multe flori pe campuri.

In plus, pentru decoratiuni care rezista, nici nu e nevoie sa apelati la clasicele oua rosii. De exemplu, puteti pune in interiorul unui vas de sticla fie o vaza verticala pe care sa o inconjurati de bomboane sau puteti cumpara din comert oua sidefii sau cu o textura asemenatoare celei de piatra nisipoasa, pe care sa le puneti tot intr-o vaza alaturi de o lumanare decorativa.

Voi cum va decorati casa de Paste in 2015?