close
Idei

Hotelul Bellevue din Dubrovnik – paradisul croat

Cred ca nu suntem singurii care spunem ca Dubrovnik este cel mai frumos loc din Europa, chiar mai frumos decat anticul Nessebar. Ca orice statiune care se respecta, hotelurile sale exceleaza prin servicii si peisaje de top pentru cei dispusi sa plateasca. Unul dintre hotelurile care ne-a impresionat a fost hotelul Bellevue, cu ale carui poze am alcatuit o mini colectie pentru voi, doar pentru a ilustra paradisul croat pomenit inca din titlu.

Cu 91 de camere care ofera privelisti superbe spre Marea Adriatica, hotelul are o plaja privata, care coboara pana aproape de mare. Despre servicii, oficialii hotelului se lauda cu camere de lux, cu servicii de room service non stop, cu un restaurant de 5 stele si, de ce nu, chiar si cu bai dotate numai cu produse L’Occitane.
Hotel-Bellevue-Dubrovnik-1 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-2 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-3 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-4 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-5 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-6 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-8 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-9 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-10 Hotel-Bellevue-Dubrovnik-11Hot
Hotelul mai dispune de propriul centru spa, de o sala de fitness cu echipamente Technogym, de o piscina interioara (cea de mai sus, cu o priveliste superba spre Marea Adriatica), precum si de o camera audio HI-FI, special conceputa pentru iubitorii de muzica, care vor sa-si asculte muzica preferata cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie.

Ca o mica curiozitate, la hotelul Bellevue din Dubrovnik se cazeaza deseori actorii din Game of Thrones. Fanii seriei probabil stiu ca Dubrovnik e locul in care se filmeaza scenele din Debarcaderul Regelui (King’s Landing) din Serialul Game of Thrones, astfel ca n-ar fi exclus ca ei sa fie intalniti. Pana si George Martin, creatorul seriei, alege deseori acest hotel in timpul filmarilor.