close
Idei

Idee: decoreaza-ti casa cu bani!

Monedele de 1 penny sunt pentru americani exact ceea ce monedele de 1 ban reprezinta pentru noi. Nimic, practic. Sunt mici, se pierd prin buzunare, costul de producere depaseste valoarea lor si nici macar nu pot fi folosite pentru a plati vreun serviciu (parcare sau achizitionare de produse dintr-un tonomat).

Astfel, cei mai multi pur si simplu le arunca, le dau cersetorilor, le uita prin buzunare sau pur si simplu… isi “tapeteaza” podeaua si peretii din unele camere cu BANI. De fapt, ansamblarea unor podele din monezi a luat o amploare destul de mare in 2013, probabil si din cauza influentei pe care o au canalele de socializare online. Practic, tot mai multi oameni au preluat ideea (care este una destul de interesanta, ce-i drept), au schimbat design-ul bucatariilor si al dormitoarelor proprii si, bineinteles, au publicat rezultatele pe site-urile de profil sau pe platforme gen Reddit sau Facebook.
podea din bani
podea din bani 2
podea de bucatarie cu bani
camera cu bani
podea bucatarie
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=VXL9GmS2qO8]
In cazul in care ideea va surade si vreti sa aveti o podea unica, indiferent de tipul monedei pe care vreti sa o folositi, fie ca veti folosi mai multi penny sau doar monede de 1 banut, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti:
1. Pe masura ce strangeti monedele, dezinfectati-le. Ele au fost in circulatie si cu siguranta poarta un numar mare de microbi.
2. O astfel de operatiune poate dura de la cateva ore la cateva zile si necesita foarte multa atentie, mai ales catre detalii.
3. Stratul de banuti poate fi lipit cu lipici simplu pentru metal, iar apoi, pentru o prindere mai buna, se poate turna un strat de silicon subtire, pentru a acoperi spatiile libere.

Tags : casa bani

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.