close
Idei

Idei de acvarii incorporabile

In acceptiunea generala, acvariile sunt obiecte decorative care ofera o ocupatie relaxanta, aceea de a ingriji mici vietuitoare, dar fara ca acest lucru sa dea prea multe batai de cap. Si totusi, v-ati gandit ca exista si acvarii incorporabile, care pe langa efectul vizual impresionant, pot avea si o functionalitate destul de practica?

Perceptia generala e ca acvariile comerciale sunt fragile, mai ales cele de mari dimensiuni, ori acest lucru e cat se poate de gresit, din moment ce ele sunt construite sa reziste unei presiuni destul de mari. Unul dintre cele mai usoare moduri de a utiliza ideea aceasta e de a separa doua incaperi cu un acvariu de mari dimensiuni, dupa cum puteti vedea in ultimele doua poze din setul de mai jos.

O alta idee interesanta e aceea de a transforma acvariul in masuta de cafea. Masutele de cafea, in general, nu sunt facute sa reziste la greutate mare, astfel ca un acvariu in locul respectiv e o alegere cat se poate de potrivita. Efectul vizual e garantat, iar micile vietuitoare sunt in vazul tuturor.
Aquarium-used-in-place-of-railing-on-upper-floor-level

Aquarium-built-into-a-white-piano

Longcase-clock-featuring-vertical-aquarium

Aquarium-built-into-shelving-unit

Small-but-elegant-aquarium-above-bed

Huge-aquarium-takes-the-place-of-a-headboard

Aquarium-surrounding-fireplace-in-living-room

Aquarium-above-fireplace-in-bedroom

Rectangular-coffee-table-aquarium

Round-glass-coffee-table-with-aquarium

Large-coffee-table-with-built-in-aquarium

Aquarium-built-into-kitchen-cupboards-and-countertop

Aquarium-built-into-kitchen-cupboards

Huge-fish-tank-separating-dining-room-from-kitchen

Aquarium-built-into-kitchen-counter-

Kitchen-island-aquarium

Aquarium-used-to-separate-dining-room-from-living-room

Large-aquarium-separating-rooms

Totusi, sa nu uitam ca acvariile au mai mult rol decorativ decat functional. Totusi, asta nu-i impiedica pe proprietarii de acvarii incorporabile sa le foloseasca pe post de suport pentru blatul de bucatarie, de exemplu, sau sa le introduca in cadrul insulei din bucatarie. La fel de bine, acvariile incorporabile pot fi introduse deasupra paturilor, in biblioteci sau chiar deasupra semineurilor daca se asigura o izolatie termica profesionala.

Unul dintre avantajele care nu ies in evidenta la prima vedere e faptul ca pestisorii au in permanenta nevoie de lumina, ori asta inseamna ca si pe timp de noapte camerele in care sunt aceste acvarii sunt luminate, chiar daca intensitatea luminii se aseamana destul de mult cu cea a unei lumini de veghe.