close
Idei

Idei de decoratiuni de Craciun

Suntem convinsi ca majoritatea deja v-ati vazut orasele si locurile natale imbracate deja in straie de sarbatoare. Chiar daca municipalitatile au decis decorarea spatiilor publice in spiritul Craciunului inca de la 1 decembrie, la fel si multe dintre institutii, decorarea caselor de Craciun se face ceva mai tarziu, in jurul datei de 20 decembrie.

Oricum, am ales pentru voi o serie de idei de decoratiuni de Craciun, dintre care multe de tip DIY (do it yourself). De ce sa dati bani pe globuri si ornamente scumpe cand puteti foarte bine sa va exersati un pic abilitatile practice pe lucruri pe care oricum le aveti prin casa si creati cateva ornamente dragute, cu adevarat unice, fara sa fie nevoie sa cheltuiti prea multi bani.
cinamoon-christmas-scents

display-white-candles-winter

branches-christmas-decoration-window

decorate-curtains-with-ribbons-for-christmas

advent-christmas-calendar

diy-snowflakes

hang-glass-ornaments

traditional-christmas-wreaths

origami-christmas-gerlands-decorations

dried-gerlands-christmas-tree

christmas-window-dried-gerland-fruits

Gingerbread-christmas-gerland

pinecone-christmas-decoration-traditional2

waiting-for-santa-decoration-ideas

waiting-for-santa-decoration-ideas1

waiting-for-santa-decoration-ideas-living-room

La o adica, puteti incepe chiar de pe acum, dinainte de Mos Nicolae, sa va decorati casele. Apropo de acest lucru, stiati ca, de fapt, acele sosete de lana pe care le vedeti atarnate in jurul semineului in filmele de Craciun sunt de fapt pentru Mos Nicolae si nu pentru Mos Craciun? Legenda spune ca pe vremea cand acesta ar fi fost episcop in Mira, ar fi ajutat anonim cu 3 saculeti de aur familia unui nobil aruncandu-i in sosetele puse la uscat in cosul hornului. De acolo a plecat traditia si nu de la Mos Craciun.

Cat despre decoratiuni, sa stiti ca o ghirlanda din fructe uscate arata fenomenal de bine, la fel cum o lumanare inconjurata de bete de scortisoare va emana un miros fantastic in orice casa. In plus, mai toti oamenii recurg la decoratiunile glasice, ori utilizand ideile expuse mai sus puteti iesi din multime cu o serie de decoratiuni de Craciun unice in cercul vostru de cunoscuti.