close
Idei

Idei de lumanari handmade

Cadourile handmade sunt printre cele mai… de suflet cadouri pe care le poate primi cineva, tocmai pentru ca ele implica efort si dedicare, lucruri care nu se regasesc in cadourile obisnuite. Totusi, proiectele pe care vi le propun astazi nu sunt neaparat cadouri (cu toate ca ar putea fi), ci mai degraba proiecte de weekend. Asadar, vorbim despre lumanari handmade, sau mai zis despre suporturi de lumanari handmade.

Oare stiati ca primele lumanari au aparut in China in secolul 3 inainte de Hristos si abia doar 600-700 de ani mai tarziu in Europa? Initial, ele erau facute din grasime si ceara naturala, urmand ca pe parcurs, aceste materiale sa fie inlocuite cu ulei, respectiv parafine/alcani superiori, varianta cea din urma doar din secolul 18-19 si pana in prezent. Chiar daca astazi mai toate casele beneficiaza de curent electric, lumanarile au rolul lor bine definit, fie de decor, fie de alternativa pentru perioadele in care este o pana de curent.

Pentru aceste proiecte de lumanari handmade nu aveti nevoie de prea multe unelte, ci doar de lucruri pe care probabil le aveti prin casa. Eventual, daca va decideti sa construiti suporturi pentru lumanari, atunci s-ar putea sa aveti nevoie doar de un pic de ciment si de putina vopsea.
kiitchen-utensil

table-candle-holders

diy-winter-wedding-candleholder

antler-candle-holder

candle-holder-rope

candlestick-crochet-votive

number-wine-bottle-candle

diy-mercury-glass-vases07

bottle-candle-holder

beer-bottle-wine-glasses

DIY-candle-holder-wraped

copper-candlestick-holder

candelabra-pipes

brass-pipes-candle-holder

tree-ring-candle-holder

wood-candle-holder1

Mason-Jar-Light-DIY-sliced-wood

wood-candle-holder

plastic-bottles-candle-holder

colorful-concrete-candle

round-cement-candles-holder

cement-candle-holder-recatngular

oil-mason-jar-candle

black-painted-mason-jars

mason-jar-centerpieces-floating-candles
Per ansamblu, personalizarea unor astfel de lumanari are un mare avantaj: face ca orice living, dormitor, veranda sau terasa pe care ele sunt amplasate sa devina unic. Poate credeti ca e putin lucru, insa in conditiile in care apartamentele si casele au tendinta sa fie la fel, orice forma de personalizare, mai ales in conditiile in care costul e realmente redus, conteaza mult.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.