close
Idei

Idei de proiecte DIY (Do It Yourself)

Daca ati auzit de Pinterest, cu siguranta ati vazut pereti intregi cu poze de arta decorativa alcatuita din proiecte DIY: sunt interesante, usor de realizat odata ce aveti un plan, plus ca nu implica un efort financiar prea mare, ba chiar din contra. Sigur, sunt o multime de turoriale de proiecte complexe si mai scumpe, insa pentru a face cateva decoratiuni pentru casa nu aveti nevoie de asa ceva.

Mai jos am ales o serie de proiecte usor de infaptuit chiar si pentru incepatori, care nu necesita prea multa munca si nici prea multa dexteritate. Aveti nevoie de cateva cuie, eventual cateva placi de lemn colorate (nu in cazul tuturor proiectelor) si sfoara de una sau mai multe culori.

Unul dintre cele mai simple proiecte e chiar primul de mai jos: nu aveti nevoie decat de o placa de lemn (eventual si putina vopsea) lucioasa, cateva cuie, sfoara alba si un sablon dupa constelatia voastra preferata. Eventual, puteti face o constelatie aferenta zodiei voastre sau zodiei prietenilor vostri (in cazul in care vreti ca primul vostru proiect DIY sa il faceti cadou).
string-art-constellations

string-art-wrapped-twine
string-art-monogram
string-art-air-plants
string-art-dates
string-art-ball-garland
string-art-on-a-photo
string-art-mirror-frame
string-art-ombre-string
string-art-on-a-wood-slice
string-art-portraits
string-art-photo-display
Urmatoarele doua proiecte DIY sunt geniale pentru cei care se muta in casa noua, cu toate ca cel de-al doilea e un pic mai greu de infaptuit in casele cunostiintelor si ale prietenilor, tocmai pentru ca implica cel putin 100 de cuie intr-unul dintre peretii principali. Totusi, primul e usor de infaptuit si nici nu are un caracter permanent.
string-art-phrase
string-art-on-the-wall

SONY DSC
Dupa cum vedeti, posibilitati de personalizare sunt de ordinul miilor. Ceea ce v-am aratat nu e nici macar 0,00001% din numarul de proiecte posibile. Practic, fiecare idee poate fi personalizata si modificata in fel si chip, de la culori pana la stilul de abordare. Totusi, cu putina munca si ceva indemanare, va pot iesi proiecte foarte frumoase, care in esenta, pot fi chiar si comercializate.