close
Idei

Idei pentru a decora de Valentine’s Day !

Mai sunt cateva zile si vom sarbatori Valentine’s Day !  Este acea zi in care oamenii isi arata mai mult iubirea decat in restul anului. Acel moment in care la orice colt de strada vom vedea indragostiti ce se tin de mana, se saruta si isi zambesc cu caldura. Valentine’s day este o sarbatoare imprumutata de la americani, dar care a inceput sa prinda din ce in ce mai mult contur si la noi. Cert e ca este foarte frumos sa avem o zi speciala pentru a sarbatori cel mai frumos sentiment din lume: iubirea. Acum nu trebuie sa asteptam doar ziua de 14 februarie. Cei care iubesc vor simti mereu nevoia de a ii arata persoanei de langa ei ca este speciala.

Numai ca in data de 14 februarie parca indragostitii din toate colturile lumii se unesc si creaza o aura a iubirii. Sentimentul e atat de puternica incat ii emotioneaza si pe cei care nu au un partener. Nu ai cum sa nu iubesti chipurile fericite ale indragostitilor. Sa nu te faca sa zambesti in momentul in care vezi cum se tin de mana si cum se privesc.

Iar pentru ca noi suntem mereu alaturi de voi cu idei si sugestii de decor, astazi dedicam acest articol tuturor indragostitilor. Pentru voi am pregatiti cateva idei de a amenaja casa sau masa. Va ajutam sa pregatiti cea mai frumoasa surpriza. In primul rand nu trebuie sa uitati de inimioare. Acestea trebuie sunt peste tot. Iar pentru ca seara sa fie perfecta alegeti un vin rosu, lumanari parfumate  si bomboane de ciocolata.

Daca va pricepeti la gatit puteti chiar sa pregatiti o cina romantica pe care sa o decorati cu motivele de mai sus. A si inca ceva…culoarea sarbatorii de Valentine’s day este ROSUL. Acea nuanta sangerie ce reuseste sa dea un suflu nou fiecarui decor sau incaperi.

Hai sa vedem cateva idei pentru a decora de Valentine’s Day:

idei  cadou valentine's day (1)

idei  cadou valentine's day (1)

idei  cadou valentine's day (2)

idei  cadou valentine's day (3)

idei  cadou valentine's day (4)

idei  cadou valentine's day (5)

_

idei  cadou valentine's day (7)

idei  cadou valentine's day (8)

idei  cadou valentine's day (9)

idei  cadou valentine's day (10)

Tags : Valentine's Day

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.