close
Idei

Idei pentru a decora minimalist si functional!

Traim intr-o lume diversificata plina de diferente si stiluri. Tocmai de aceea si decorurile sunt la fel de diferite. Ele variaza de la o regiune la alta, de la un statut social la altul, de la o persoana la alta. Oriunde am merge pe aceasta planeta vom gasi diferente care sa ne arate cat de diferiti suntem ca indivizi si gusturi. De exemplu, astazi, va vom arata cateva idei de a decora spatiile interioare inspirate din viata persoanelor care locuiesc in Orientul Indepartat. Acestia sunt oameni foarte minimalisti, cu idei marete, dar simpliste in ceea ce priveste designul.

Noi apreciem foarte mult modul in care isi redecoreaza o casa. Au absolut tot ce isi doresc la indemna, dar in acelasi timp arata foarte aerisit si confera spatiului o stare de liniste. Caracteristica mobilei lor este ca este foarte joasa de fel. Nu veti vedea paturi foarte inalte sau foarte multe corpuri suspendate pe pereti. Este un stil care incepe sa fie adoptat din ce in ce mai mult de tendintele anuale in materie de design. Chiar si la noi incepem sa gasim in magazinele specializate de moda mobilier destul de jos, cu putine corpuri, dar cu spatii functionale.

mobila-minimalista (1)

mobila-minimalista (2)

mobila-minimalista (3)

mobila-minimalista (4)

mobila-minimalista (5)

mobila-minimalista (6)

mobila-minimalista (7)

mobila-minimalista (8)

mobila-minimalista (9)

mobila-minimalista (10)

mobila-minimalista (11)

mobila-minimalista (12)

mobila-minimalista (13)

mobila-minimalista (14)

Noi suntem de parere ca imaginile de mai sus va ajuta sa decorati un spatiu pentru a va oferi o evadare din cotidian si o zona de relaxare dupa o zi grea de munca. Interioarele nu folosesc culori stridente care sa deranjeze ochiul uman si emana o caldura spirituala incredibila. Nuantele de bej si maro sunt ideale pentru a obtine interioare linistitoare. Alaturi de acestea ati putea folosi si culori naturale, care sa va trimita undeva intr-o alta dimensiune in spatiu la orice ora din zi si din noapte.
Daca va permite spatiul va recomandam sa va montati ferestre mari. Pe langa imaginea de avutie pe care o ofera, ele reprezinta libertate si comuniunea interiorului cu exteriorul.
Modelel de camere prezentate mai sus sunt spatioase, minimaliste si ofera o sursa de inspiratie pentru aceia dintre voi care cauta sa aiba un interior cat mai natural si calmant. Si prin intermediul acestui design va puteti crea un spatiu care sa emane opulenta. Nu uitati ca frumusetea vine din simplitate.

Fresh Home ofera caldura si naturalete casei voastre!

Tags : design minimalist

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.