close
Idei

Iesi din multime: decoreaza-ti masa de Paste cat mai creativ!

Multa lume nu stie, insa traditia mesei de Paste nu au creat-o ortodocsii si nici catolicii, aceasta sarbatoare fiind la origini una egipteana. Inainte ca ea sa fie preluata de catre crestini, Pastele era considerat o sarbatoare de primavara. Traditia mesei de Paste e una benefica, intrucat reuneste familiile, incheaga relatiile si nu il ultimul rand, e un prilej excelent pentru a degusta multe tipuri de mancare.

Suntem convinsi ca printre cititorii freshhome.ro exista si oameni care s-au saturat de modul traditional de prezentare al bucatelor de Paste. Tocmai de aceea, pentru acest articol v-am pregatit o serie de 27 de poze creative si originale, care va arata cum puteti sa iesiti din tiparele traditiei si sa va aranjati masa de Paste intr-un mod placut, dar iesit din comun.
masa de paste 27

masa de paste 26

masa de paste 25

masa de paste 24

masa de paste 23

masa de paste 22

masa de paste 21

masa de paste 20

masa de paste 19

masa de paste 18

masa de paste 17

Lily of the valley and lisianthus in eggs on moss

masa de paste 15

masa de paste 14

masa de paste 13

masa de paste 12

masa de paste 11

masa de paste 10

masa de paste 9

masa de paste 8

masa de paste 7

masa de paste 6

masa de paste 5

masa de paste 4

masa de paste 3

masa de paste 2

masa de paste
Ati vazut ca nu se mai pune accentul de mult timp doar pe culoarea rosie, chiar daca in esenta, sarbatoarea aceasta are culoarea rosie drept punct central de referinta. Asadar, puteti combina culori si, mai important decat sa vopsiti ouale in alte nuante si cu modele diferite, puteti sa va folositi de accesoriile din colectia de mai sus.

Probabil cea mai eleganta ideea e cea in care faceti o coronita din oua golite de continut, dar in interiorul carora s-au pus flori. O astfel de idee va face ca masa de Paste sa arate extrem de bine si, totodata, sa iasa in evidenta. Daca va ganditi bine si analizati la rece, veti vedea ca cele mai multe astfel de mese sunt practic burdusite cu feluri de mancare, fara sa aiba vreun design catusi de putin ordonat. Din contra, felurile de mancare sunt doar aranjate astfel incat sa incapa pe masa.

Asadar, folositi cu incredere oricare dintrei ideile de mai sus; si, daca cumva vreun membru al familiei sau un prieten apropiat va va intreba de unde ati avut ideea, nu uitati sa-i aratati articolul acesta.

Tags : masa de paste

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.