close
Idei

Inveseliti-va casa cu cele mai frumoase picturi pe pereti

Daca v-ati plictisit de monotonia unei camere decorate modest, cu pereti sumbri si plictisitori, atunci este timpul sa incercati picturile murale! Un model bine ales, care sa exprime atat preferintele dumneavoastra, cat si personalitatea, va scoate din anonimat orice incapere si va va aduce si foarte multe complimente. Noua ne-au placut cel mai mult modelele din galeria de mai jos, pe care ne-am gandit sa vi le impartasim.

Bamboo-Wall-Mural-Design

Queen Deluxe room

Music-theme

wall_art

25-Amazing-Wall-Painting17

a4c3836a3071

hizli-ve-carpici-etki-duvar-kagidi-1150218

Purple-Ocean-Wallpaper-Murals-Theme

wall-Painting-Design-1

0f88e0421a0e7ae57afbe05a29da6f1e_orig

Fie ca este vorba despre living, dormitor, birou sau camera copilului, orice camera prinde viata daca ii pictati peretii intr-un mod original. Aceasta este, de fapt, unica modalitate de personalizare cu adevarat a peretilor. Si asta pentru ca fiecare are propriile idei atunci cand vine vorba de modelul ales.

Tehnicile de pictura murala sunt variate, insa cea mai simpla este cea a picturii in acrilice. Acestea sunt culori pe baza de apa care, in timp, se comporta precum uleiurile. Acestea sunt de preferat, pentru ca rezista in timp, sunt usor de aplicat si se usuca rapid.

Acrilicele pot fi utilizate pentru picturi in cele mai diverse feluri: imsgini naturaliste, care redau fidel peisaje reale, moderniste, laviuri (tip acuarele), dar si naturi moarte sau desene abstracte ori animate. Daca doriti ca procesul sa fie unul cat mai usor, apelati la sabloane. Pentru pictura in straturi suprapuse, folositi rasina epoxilica. Aceasta va permite sa prindeti in ea alte materiale precum sclipici, scoici, tapet sau flori presate.

Intr-un astfel de proiect, totul tine de imaginatie. Ganditi-va ce ati vrea sa reproduceti prin pictura pe pereti: un colt de natura, o lume de basm sau idei abstracte. Artistii plastici sunt cei care se ocupa de acest proces, iar preturile variaza intre 50 si 150 de euro pe metrul patrat.

Tags : casadesign interiorperetipictura

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.