close

Aveti un spatiu gol pe perete si nu stiti cum sa il amenajati? Noi ne-am gandit sa va propunem sa folositi literele volumetrice. Este un mod unic si haios de a decora un perete. Puteti pune litere colorate in ton cu mobila sau sa scrieti un vers din poezia preferata.  Daca le asejati in camera copilului puteti scrie numele acestuia chiar deasupra patului.

Pentru iubitorii de poezie si frumos este cea mai buna varianta. Fie ca folositi o pictura cu scrieri sau ceva mai proeminent. Insa aveti mare grija la stilul scrisului pentru ca trebuie sa aiba acea nota de eleganta si apartenenta la atmosfera camerei.

decor perete1

decor perete2

decor perete3

decor perete4

decor perete5

decor perete6

decor perete7

decor perete8

Sunt o optiune pentru a decora atat in interior cat si in exterior.  La exterior sunt cel mai des folosite pentru a marca numarul apartamentului sau casei si numele familiei care locuieste la acea adresa.

Cu o cutie de vopsea, o pensula si putina indemanare puteti crea chiar voi aceasta opera de arta.  Dar daca vreti sa scapati de acest efort si de riscul de a nu iesi asa cum va doriti, puteti apela la o tipografie. Ei fac litere volumetrice si le concep asa cum vreti voi. Voi alegeti modelul si culoarea, iar ei vor crea designul si le vor fabrica apoi. Va pot asigura chiar si montajul lor. Dar asta puteti face si voi. Cand decorati un perete cu litere cea mai simpla varianta de a le monta este sa le lipiti cu adeziv de perete.

Va puteti juca cu dimensiunile literelor folosind unele majuscule sau unele mici, dar si cu felul in care scrieti mesajul. Pentru a fi cat mai interesant si sa atraga privirea musafirilor jonglati cu felul in care trebuie citit textul. V-am prezentat un astfel de exemplu intr-o poza mai sus. Faceti o combinatie din care sa reiasa mai multe mesaje.

Le puteti folosi si in jurul unor fotografii de familie pentru a accentua emotia transmisa de aceste amintiri.

Folositi acest decor pentru a personaliza camera sau o parte a acesteia prin a scrie ceea ce ganditi si simtiti!

Tags : casadecor exteriordecor interiordecorare casadesign cameradormitorlitere volumetricesufragerietapet ieftinvopsea iefina

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.