close
IdeiSfaturi pentu Acasa

Lumini pandantiv pentru un plus de efect in casa !

Astazi vom incerca sa va aratam cateva imagini cu sisteme de iluminat in stil pandantiv. Acestea imita clasicele candelabre, numai ca nu atat de multe ramificatii si au un fir care atarna mai mult. De obicei sunt destul de minimaliste si ofera un plus de eleganta incaperii. Modele noi de lumini pandantiv au forme cat mai extravagante si in acelasi timp foarte simplu. Tocmai asta ne-a atras atentia: felul cum au fost combinate aceste doua caracteristici contradictorii. Va spuneam in articolele anterioare ca luminile din casa conteaza cel mai mult. Ele va ajuta sa scoateti in evidenta decorurile sau anumite piese de mobilier.

De asemenea intensitatea luminii trebuie aleasa in functie de fiecare camera in parte. De exemplu in dormitor si baie mereu va fi potrivita o lumina mai pala, obscura. Sunt locurile ce se pot imbraca in haine pline de romantism si relaxare. In camerele de uz comun si unde primiti musafiri este recomandat sa folositi lumini mai puternice.

De obicei se folosesc lumini pandantiv in bucatarie si in sala de mese. Si trebuie sa recunoasteti ca arata incredibil deasupra mesei la care serviti cina. Ii ofera acestei activitati zilnice o doza de intimitate si relaxare.

Imagini cu lumini pandantiv ce va vor rapi privirile:

lumini pandativ

lumini pandativ

lumini pandativ

lumini pandativ

lumini pandativ

lumini-pandantiv (6)

lumini-pandantiv (8)

lumini-pandantiv (7)

lumini-pandantiv (9)

lumini pandativ

lumini pandativ

lumini pandativ

Mai sus v-am prezentat cateva idei de redecorare cu folosind lumini pandantiv in bucatarie sau in sala de luat masa. Noi spunem ca sunt de mare efect si aduc un plus acelei incaperi. O ajuta sa iasa din banal si sa isi rasfete prorpietarii. Am ales imagini cat mai cochete, dar sa stiti ca forma acestra poate varia. Chiar voi acasa va puteti crea astfel de sistemele de iluminat. Dar daca nu va pricepeti la instalatiile electrice, magazinele de specialitate va ofera o gama foarte variata. Plus ca in astfel de magazine veti avea ocazia sa le vedeti montate intr-un anumit decor. Astfel veti fi ajutati sa le alegeti in functie de culorile mobile sau de dimensiunea spatiului.

Daca aveti o incapere mica, de exemplu nu va recomandam sa luati un candelabru cu abajur foarte mare. Va iesi prea mult in evidenta si va aglomera camera. Totul trebuie sa fie in concordanta cu amenajarea interioara. Mereu trebuie sa pastram anumite proportii pentru a evita creeari unei imagini de kitch.

Fresh Home va ajuta sa va luminati casa!

Tags : lumini pandativ

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.