close
Idei

Park Hyatt Siem Reap, resort de lux in Cambodgia

Una dintre tendintele tot mai pronuntate in lumea turismului de lux este aceea de a vizita tarile saracacioase, dar nu oricum, ci din interiorul unoor resorturi luxoase, cu mult peste nivelul de trai al oamenilor de acolo. Asa se explica cresterea numarului de turisti din anumite tari ale Asiei, dar si ale Africii.

Astazi va prezentam Park Hyatt Siem Reap Resort, unul dintre cele mai noi si probabil cel mai spectaculos resort de lux din Cambodgia. Construit sa impresioneze, chiar daca contrasteaza puternic cu lumea din afara resortului, Park Hyatt Siem Reap este decorat modernist, cu influente khmerice, dar cu puternice Art Deco.

Pe interior, majoritatea decoratiunilor sunt sculptate manual, fie din metal, fie din lemn. Fiecare camera are o suprafata de peste 30-35 de metri patrati, propria terasa si propriul jacuzzi, la care se adauga si o statie de andocare pentru ipod.
Park-Hyatt-Siem-Reap-14

Park-Hyatt-Siem-Reap-13

Park-Hyatt-Siem-Reap-12

Park-Hyatt-Siem-Reap-11

Park-Hyatt-Siem-Reap-10

Park-Hyatt-Siem-Reap-9

Park-Hyatt-Siem-Reap-8

Park-Hyatt-Siem-Reap-6

Park-Hyatt-Siem-Reap-5

Park-Hyatt-Siem-Reap-4

Park-Hyatt-Siem-Reap-3

Park-Hyatt-Siem-Reap-2

Park-Hyatt-Siem-Reap-1
In cadrul resortului exista si varianta de suita de lux, caz in care cei care aleg aceasta varianta au parte de un mini-apartament cu propria piscina, cu paturi de masaj, dar si de o locatie mai retrasa, acestea fiind alegerile cele mai bune pentru tinerii casatoriti.

Siem Reap e un loc super incarcat de cultura, de istorie, fiind o alegere de vacanta tot mai populara. Daca ajungeti pe aici, neaparat sa vizitati pietele aglomerate si restaurantele locale, mai ales daca va place sa faceti experimente gastronomice.