close

Resedinta Sunset Point a prins viata gratie muncii casei de arhitecti David Vandervort, care a dorit cu tot dinadinsul sa aiba si un proiect pe insula San Juan, care apartine statului american Washington.
Resedinta se intinde pe o suprafata de 300 de metri patrati si a fost conceputa cu 2 pereti exteriori de sticla, cu dublu rol: sa ofere o priveliste cat mai completa spre ocean si spre padure, si totodata sa ofere o luminozitate naturala cat mai buna.

sunset residence
Materialele folosite la constructia acestei case au fost lemnul de cedru, piata si otelul, astfel ca impreuna cu design-ul, casa se potriveste perfect cu imprejurimile. Ceea ce e intr-adevar de exceptie la aceasta vila e faptul ca e intr-o zona in apropierea apei, dar si in apropierea padurii, ceea ce face ca peisajele sa fie de-a dreptul superbe si unice.
sunset residence 5

sunset residence 2

sunset residence 3

sunset residence 4
In plus, in jurul casei sunt plantate flori, iar mica gradina cu terasa de langa apa este aranjata sa se incadreze perfect cu vegetatia din jur. Este, am putea zice, locul perfect de relaxare pentru cei care vor doar sa petreaca putin timp langa apa, fie pescuind, fie pur si simplu sa urmareasca barcile care trec prin apropiere.

Revenind… daca exteriorul e extrem de elegant, interiorul nu putea sa fie mai prejos. Proprietarii si-au dorit ferestre mari, un semineu si cat mai putine electronice, lucruri care au fost puse in aplicare. In pozele de mai jos abia daca se zaresc cateva electronice, scopul primordial al resedintei Sunset Point fiind unul de relaxare.
interior sunset point 2

interior sunset point 3

interior sunset point 4

interior sunset point 5

interior sunset point
[sursa – Contemporist.com]

Tags : Resedinta Sunset Point

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.