close
BirouriIdei

Shoffice: visul oricarui freelancer

Daca lucrezi de acasa sau ai de gand sa faci acest pas in viitorul apropiat, atunci trebuie sa vezi proiectul Shoffice. Creat de cei de la Platform 5 Architects, acest birou “de gradina” reprezinta locul de munca ideal pentru orice freelancer, mai ales ca ofera intimitate si liniste, dar totodata si o mica terasa pentru cei care vor sa iasa cu laptop-ul in aer liber.


Genul acesta de constructie se potriveste perfect gradinilor cu spatiu mai mult, insa se poate incadra si in spatii mai mici. Avantajul functional al acestui birou e tocmai spatiul intim creat, perfect pentru cei care au nevoie sa se concentreze sau pentru cei care trebuie sa fie cat mai creativi cu putinta.
birou shoffice
Pavilionul in cauza are un design placut, modern si pe langa intimitate mai ofera doua avantaje esentiale: o luminozitate naturala foarte buna si o mica terasa special conceputa pentru cei care vor sa lucreze de afara, la aer curat.
poza frontala pavilion de gradina
shoffice birou de gradina
Intregul pavilion este construit pe baza de cherestea din stejar. Lemnul a fost tratat impotriva intemperiilor si impotriva umiditatii (ca fapt divers, ansamblul din poza se afla in Londra, un oras extrem de ploios), astfel ca nu exista nicio problema in acest sens. Cei care au proiectat acest birou au creat si posibilitati de bransare la reteaua de curent electric, cat si posibilitati de a monta surse de iluminare fara a afecta in vreun fel structura pavilionului.
shoeoffice-pavilion-7
shoeoffice-pavilion-3
vedere de deasupra
Momentan, biroul Shoffice este in postura de concept. A fost construit doar un singur prototip, 100% functional, urmand ca pe masura ce genul acesta de pavilioane va deveni mai popular, cei de la Platform 5 Architects sa onoreze si alte comenzi similare.

[sursa – comunicat presa Platform 5 Architects]

Tags : birou

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.