close

Pentru ca am vazut ca a fost foarte apreciat si vizualizat articolul nostru despre autocolante pentru perete, v-am pregatit inca un articol pe aceeasi tema, si va prezentam si o echipa care se ocupa de asta. Mai exact echipa de la Cai Verzi Pe Pereti , care este formată din doi designeri/architecți de interior, fosti colegi de muncă și facultate care au cladit o afacere foarte tare, dupa parerea noastra si nu numai.
atucolant pereteCateva cuvinte de la ei despre ceea ce se ascunde in spatele unui autocolant de perete, in exclusivitate pentru Fresh Home gasiti mai jos :
“Ca arhitect te documentezi mai tot timpul şi încerci să fii la curent cu ultimele invenţii şi trăznăi. Noi aflasem de stickerele de perete de ceva timp când ne gândeam să ne lansăm în domeniu. Ne-am gândit că putem face propriile noastre desene pe care să le prelucrăm. Cine nu-şi doreste ca desenele lui să îşi găsească o aplicabilitate aşa de rapidă? Ne-a plăcut mult ideea asta fiindcă îţi oferă libertate de creaţie, sunt uşor de folosit şi nu prea scumpe comparativ cu alte finisaje sau decoraţiuni. Aşa că, la scurt timp ne-am dat demisia şi am inceput să lucrăm pe cont propriu  pentru cai verzi şi, din când în când, amenajări interioare ca să putem susține mica afacere. Au trecut deja trei ani și am crescut încet încet, și vrem să ne extindem aria de acoperire, astfel am început să producem și oglinzi din plexiglas in combinație cu alte materiale. Acum să ne întoarcem la wallstickers.

autocolant pereteAutocolantele decorative de perete sunt o soluţie avantajoasă din multe puncte de vedere:
–        pot prinde forma a orice din lumea asta, paleta de culori este suficient de bogată, iar noi avem destulă imaginaţie si experienţă (meseria de arhitecţi permiţându-ne să dăm şi nişte sfaturi pertinente).
–        se aplică uşor datorită foliei de transfer după instrucţiunile de pe site (avem acolo un filmuleţ care arată procedeul pe un sticker mai complicat)
–        oferă posibilitatea de a se renunţa la ele sau de a se schimba fără să strice peretele, datorită adezivului slab pe bază de apă special pentru vopseaua lavabilă; stickerele mici, dintr-o singură bucată chiar pot fi mutate(adică dezlipite şi relipite)
–        au o viaţă destul de lungă dacă nu sunt supuse la căldură excesivă, foc, inundaţii, umiditate ridicată (deși rezistă și în baie foarte bine!) etc, dar oricum conceptul principal este al schimbării: te-ai plictisit? schimbă-l!
sticker pereteAsadar e o soluţie inteligentă, simpatică, rapidă, practică şi ieftină de redecorare a interiorului. Mai ales că nu numai pereţii pot fi impodobiţi, ci şi mobila, frigiderul, geamurile etc. Ca și proces creativ, pe hârtie începe totul. Sau pe ce avem la îndemână că nu doar în atelier lucrăm. Idei ne vin mai mereu, în tot felul de situaţii şi locuri. În spatele fiecărui desen există  de cele mai multe ori o poveste, o întâmplare din ziua respectivă, o imagine zărită cu coada ochiului pe stradă sau pe internet. Spre deosebire de alţi artişti noi expunem la beneficiari acasă. Luăm cu noi doar o poză şi amintirea expresiilor lor de fericire. Ne place mult să ne cunoaştem şi să interacţionăm cu beneficiarii,  mai ales când lucrăm ceva personalizat. Cu cei mai mulţi dintre ei rămânem prieteni. Ne place să se stie că nu suntem o fabrică de stickere, ci un atelier de creaţie şi visare.  Apoi computerul ne ajută să le dăm culoare şi o formă finită pentru producţie. De producție tot noi ne ocupăm, în atelier, mare parte din proces, după tăierea autocolantului la cutterplotter, fiind manuală. Pentru lucrările mari, personalizate, oferim chiar și montaj.”
Acum hai sa si vedem ceea ce fac cei de la Cai Verzi. Cool, nu-i asa ? 🙂
sticker perete autocolant perete wall sticker autocolant wall sticker sticker autocolant perete autocolant perete

Tags : autocolant pereteautocolantecai verzi pe peretisticker peretewall stickerwallstickers

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.