close
Mobila

Canapele ce stralucesc in intuneric marca Mario Bellini !

Designerul de mobila Mario Bellini a avut o idee de a crea o colectie de canapele ce stralucesc in intuneric. Acestea sunt realizate din materiale reciclate si fac parte din colectia Via Lattea, aceasta incluzand si scaune din acelasi material. Este acel gen de mobilier potrivit pentru exterior si asezat in gradina sau pe balcon. Lumina produsa de acestea in timpul noptii este feerica si va conferi o alta dimensiune serii voastre.

Trebuie sa recunoastem ca este un proiect indraznet pe care nu ne asteptam sa il gasim prea curand in magazine. Pe timp de noapte canapelele au un aspect parca desprins din viitorul indepartat si arata oarecum putin tehnologizate.

Materialele reciclate utilizate sunt: plasa din hotel si fibre de ambalaj folosit pentru transportul ingredientelor. Luminozitatea a fost creat prin intermediul unor lumini LED colorate ce au fost plasate in interior. Acestor canapele sau scaune tip taburet li se adauga si pernele decorative realizate din acelasi material.

Hai sa admiram modelele de canapele concepute de Mario Bellini:

modele canapele stralucitoare (4)

modele canapele stralucitoare (3)

modele canapele stralucitoare (2)

modele canapele stralucitoare (1)

Trebuie sa recunoasteti ca acest proiect se numara printre cele mai indraznete idei din ultima perioada. Daca sunteti persoane nonconformiste va puteti amenaja o astfel de canapea chiar si in sufrageria voastra. Indiferent de locul unde o veti pozitiona, la exterion sau in interior, aceasta canapea va reprezenta o sursa de lumina suplimentara sau chiar singura. Nu v-a mai trebui sa va faceti griji in a alege sistemele de iluminat. De acum puteti avea si lumina si un obiect confortabil pentru a va relaxa.

Canapelele luminoase sunt totusi un moft care va va face sa scoateti o suma destul de consistenta din buzunar. De exemplu o canapea cu 3 locuri costa aproximativ 7.800 de dolari. Sa speram ca o data cu trecerea timpului pretul lor va mai scadea si va deveni mai accesibil pentru persoanele cu venituri medii, dar dorinte de a amenaja extravagant.

Tags : canapeleMario Bellini