close
IdeiMobila

Canapele pentru spatii mici

Despre problema spatiului mic am vorbit de nenumarate ori pe freshhome.ro. Daca tot am vorbit despre solutii, azi discutam pe larg despre una dintre ele, anume despre canapele pentru spatii mici. Stiati ca cea mai populara solutie e clasicul pat divan pentru spatiile mici, asta deoarece poate fi folosit si ca pat, nu doar pe post de canapea?

Totusi, unii dintre voi stiti deja ca nu sunt foarte confortabile pentru dormit, mai ales atunci cand sunt desfacute, intrucat se intampla ca multe dintre ele sa aiba magini de lemn, care sunt 100% inconfortabile. Tocmai de aceea, e important sa cunoasteti inca dinainte de a o cumpara, care va fi rolul canapelei. Aveti nevoie de un loc in plus de odihna, de un loc destinat musafirilor sau pur si simplu de un loc din care sa va uitati la televizor sau in care sa cititi?

Avand raspunsul in minte, e mult mai usor sa luati o decizie.
Sleeper-daybed-from-CB2

Tufted-settee-from-Jonathan-Adler

Coral-tufted-fainting-sofa-from-Urban-Outfitters

Minty-loveseat-from-West-Elm

Sleeper-sofa-from-Room-Board

Apartment-sofa-from-CB2

Armless-loveseat-from-Crate-Barrel

Petite-upholstered-sofa-from-Restoration-Hardware

Sleek-sleeper-sofa-from-Room-Board

Sleek-grey-sofa-from-West-Elm
Daca spatiul este mic, atunci cea mai mare greseala pe care o puteti face ar fi sa puneti canapeaua undeva in mijlocul camerei, intrucat ocupa prea mult din spatiul locuibil. Daca va orientati spre o canapea de tip tete-a-tete, atunci e bine sa stiti ca ele sunt folosite de regula in livinguri si nu in dormitoare.

Sfatul nostru ar fi sa va orientati spre canapele fara margini rigide, intrucat posibilitatile de folosire sunt mult mai mari. Eventual, va puteti orienta spre una mai lunga, cu margini din burete mai tare, care sa poata juca rol de perna la nevoie. O astfel de canapea poate avea si un aspect mai sobru, dar in acelasi timp poate fi locul perfect pentru un pui de somn rapid.

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.