close

Luxul este din ce in ce mai prezent in casele fiecaruia. Toti ne dorim sa adoptam cate putin din designul vazut la televizor in casele vedetelor. Si cum de la o zi la alta apar idei de decor noi, cea de azi este incredibila. Luminile din bucataria luxoasa au forma de fantana arteziana. Dau acea senzatia ca totul curge in jos si creeaza un efect incredibil.

Prin intermediul acestor candelabre casa de design Papillon Artisan Brummel a reusit sa puna in evidenta fiecare parte si piesa de mobilier din bucatarie. Trebuie sa recunoastem ca este o idee indrazneata si pentru a reusi sa o punem in practica am avea nevoie de o incapere foarte spatioasa.bucatarie-de-lux1

bucatarie-de-lux3

bucatarie-de-lux7

bucatarie-de-lux2

bucatarie-de-lux8

bucatarie-de-lux9

Alaturi de mobilierul alb si tapetul elegant de pe pereti totul devine parca o expozitie, o camera dintr-un muzeu de lux. Parca este desprinsa din povestile cu castele cu printi si printese. O masa servita aici cu siguranta ii transmite oricui vraja basmelor si ii trimite intr-o lume a viselor.

Candelabrele luxuriante sunt confectionate din bucati de cristal prinse una in continuarea alteia pentru a crea efectul de apa curgatoare.  Si faptul ca sunt aranjate in mojlocul incaperii, deasupra unei mese tip insula le face sa fie punctul focal al camerei. Dar cu siguranta ar fi atras atentia din orice al punct al bucatariei. Sunt prea impresionante ca sa nu atraga priviri. Obiectele electrocasnice si chiuveta sunt in nuantele otelului ceea ce le permite sa straluceasca si mai mult.

Nimic nu este la intamplare. Intr-o parte a bucatariei este amenajata o zona pentru servirea mesei deasupra carei sunt montate alte 3 candelabre mai mici din cristal. Ele au forma unui clopotel si parca fredoneaza cantecul armoniei din jurul lor.

De altfel pe toata suprafata bucatariei vom mai putea observa candelabrele in forma de clopotel. Ele graviteaza in jurul celor trei principale.

Tags : bucatarie de luxcandelabrucandelabru de luxcandelabru din cristaldecor bucatariedecor de luxdesign bucatariedesign de luxluxmobila bucatariemobila bucatarie ieftinamobila ieftina

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.