close
BirouriMobila

Lucrezi de acasa? Iata 7 super idei pentru biroul tau!

Pe masura ce Internet-ul s-a dezvoltat tot mai mult si pe masura ce disponibilitatea acestuia a inceput sa acopere arii extinse, tot mai multi oameni au inceput sa constientizeze faptul ca pot lucra de acasa la fel de bine pe cat o pot face la job, astfel ca, acolo unde s-a putut recurge la aceasta schimbare, o buna parte dintre ei si-au deschis propriul birou in interiorul caselor lor.

Sigur, aceasta schimbare implica deseori remenajarea unei camere din locuinta, intrucat oricine care are lucreaza de acasa are nevoie de propriul birou, loc in care sa se poata munci in liniste si care, totodata, sa se intregreze in imaginea de ansamblu a locuintei.
Iata cateva idei:

birou construit intre pereti

In cazul de mai sus, biroul a fost construit intre pereti, lucru care a scutit efectiv achizitionarea unei mese de lucru. Ideea poate fi pusa in practica, insa doar daca este spatiu suficient. Cei mai multi oameni lucreaza la calculator, astfel ca s-ar putea sa fie nevoie de spatiu destul de mult.

birou in dormitor

Pentru cei care isi gestioneaza propria afacere de acasa, dupa cum se poate vedea mai jos, exista si solutii business, atat pentru cei care vor o atmosfera sobra, in care proprietarul locuintei sa fie in postura dominanta, dar si solutii pentru amenajarea mai multor bancuri de lucru.

birou business
birou dublu
spatii mai mari de lucru

Nu in ultimul rand, pentru cei care vor confort si eleganta si sunt gata sa investeasca mai mult pentru amenajarea unei incaperi de lucru, exista solutii foarte elegante, cum ar fi cele de mai jos:

birou de lux
birou de lux

Ca idee generala, se pot gasi solutii pentru toate tipurile de camere si mai important, pentru toate bugetele. Sigur, s-ar putea sa tina un pic si de inspiratie, dar pentru asta aveti freshhome.ro, nu-i asa?

[Sursa imagini – homedit.com]

Tags : biroulucrat de acasa

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.