close

Noi consideram ca nuantele de violet adaugate mobilei sau decorurilor din casa voastra reusesc sa dea un aspect regal fiecarei incaperi. Este o culoare puternica, plina de viata si mereu stie sa isi exercite suprematia. Violetul functioneaza foarte bine in combinatie cu nuantele de gri si maro. Va vor ajuta sa creati un amestec al mobilierului elegant cu cel contemporan. Mobila violet va v-a ajuta sa aveti o casa speciala precum sunteti si voi, sa fie diferita de tot ceea ce vedeti in jur si sa va faca mandri de locuinta voastra.Trebuie in schimb sa nu exagerati foarte tare cu culorile pentru ca puteti sa transformati totul intr-un decor de prost gust. Daca aveti mobila violeta nu este recomandat sa va vopsiti peretii cu aceeasi nuanta a culorii si sa puneti obiecte de decor la fel. Trebuie sa va jucati cu alternarea nuantelor, dar sa nu fie prea multe. Incercati sa respectati un numar de maxim 4 culori. Nu vreti sa arate kich, ci elegant si inedit.

Cele mai celebre piese de mobilier violet sunt canapelele si paturile. Poate ca sunt fix acelea pe care ne asezam si ne lasam trupul si mintea sa se afunde si sa ne relaxam. Aspectul vibrant al camerei in acelasi timp va confera o stare de liniste, de apartenenta la un spatiu si ca aici puteti sa faceti orice fara sa va confruntati cu monotonia.

mobila-violet-apartament (1)

mobila-violet-apartament (2)

mobila-violet-apartament (3)

mobila-violet-apartament (4)

mobila-violet-apartament (5)

mobila-violet-apartament (6)

purple bedroom furniture

mobila-violet-apartament (8)

mobila-violet-apartament (9)

mobila-violet-apartament (10)

O culoare ce merge sa o asezati in fiecare parte a casei. Puteti folosi perdele, covoare sau perne decorative in nuante violete. De exemplu puteti avea perdele violet deschis si draperii intr-o nunata inchisa, asemenea unei vinete.

O baie sau o bucatarie mobilate asa sunt elegante si daca folositi lumini calde veti crea o atmosfera pentru o seara in doi. Nu-i asa ca fiecare aveti momente in care va place sa gatiti pentru persoana iubita, sa aranjati o masa cu lumanari si sa stati sa savurati fiecare cuvant rostit de aceasta. Ei bine un astfel de decor va ajuta sa aveti o seara perfecta si excelenta.

Aveti curajul sa indrazniti, sa creati si sa decoratii spatii inedite. Nu trebuie sa tineti cont de barierele impuse de societate. Asa cum va spunem mereu: voi si personalitatea voastra sunteti designerii locuintei!

Fresh Home sustine ideile inovatoare si proiectele indraznete! Va asteptam cu sugestii si imagini cu amenajarea spatiului in care va petreceti timpul liber!

Tags : apartamentdecordesignidei decoridei mobilamobila baiemobila bucatariemobila coloratamobila dormitormobila elegantamobila ieftinamobila movmobila sufrageriemobila violet

1 Comment

Leave a Response

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.